Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η θέση μας είναι στο ΣΕΦ!

Η θέση μας είναι στο ΣΕΦ!
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 13:28

Συνεχίζουν την προσπάθειά τους στην Ευρώπη, τα κορίτσια του Θρύλου! Στο ΣΕΦ ξανά! Στις 17:30 η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επιστρέφει στο φαληρικό γήπεδο, για έναν μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα. Και πρέπει ΟΛΟΙ να είμαστε εκεί.

Όπως σε κάθε ματς, έτσι και σήμερα, η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς χρειάζεται τη στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ, οι οποίοι μπορούν πραγματικά, με τη φωνή και το τραγούδι τους, να πάνε το ματς σε… άλλο επίπεδο! Το ΣΕΦ φορά ξανά τα καλά του και ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει την ευκαιρία να δώσει ξανά το παρών, δίπλα στην ομάδα, σε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, για να το γενικεύσουμε, κάνει σε όλα του τα τμήματα, μια τεράστια προσπάθεια. Μια προσπάθεια αυτά να παραμένουν στην κορυφή και να διατηρούνται πάντοτε σε τροχιά τίτλων! Και φυσικά, να τους κατακτούν! Δεν χωράει αμφιβολία, ότι σε αυτή την προσπάθεια, ο Ερασιτέχνης γίνεται πάντα πιο δυνατός, με τον κόσμο στο πλευρό του. Σε ματς όπως το σημερινό, ο λαός του Θρύλου δίνει πάντοτε έξτρα δύναμη, στην ομάδα. Πάμε!

Διαβάστε επίσης

Η Ευρώπη σε καλεί! (photo)

Η Ευρώπη σε καλεί! (photo)

Ο Ολυμπιακός, σε επίπεδο μπάσκετ Γυναικών, επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις! Απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, στις 17:30, για την Euroleague, στο ΣΕΦ!