Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απών ο Ζίμπαρτς, υπό τις οδηγίες του Νίκλα οι νταμπλούχες!

Απών ο Ζίμπαρτς, υπό τις οδηγίες του Νίκλα οι νταμπλούχες!
Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 - 18:03

Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς, δεν έδωσε το παρών στο ΣΕΦ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Λετονό τεχνικό έχει δοθεί υποχρεωτική άδεια από την Διοίκηση των Πειραιωτών.

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τον Ολυμπιακό, όμως όπως όλα δείχνουν οι νταμπλούχες θα συνεχίσουν την πορεία τους με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Λετονού τεχνικού.

Στον Μάρτινς Ζίμπαρτς καταλογίζεται το γεγονός ότι η ομάδα δεν παρουσίαζε, αγωνιστικό πρόσωπο ανάλογο της ποιότητας και της δυναμικής του ρόστερ. Ήδη από πέρσι είχαν εμφανιστεί κάποια σημάδια αδυναμίας διαχείρισης των αθλητριών αλλά και των καταστάσεων εντός ομάδας.

Από πλευράς διοίκησης είχαν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις και συζητήσεις, είχε δοθεί η απαραίτητη πίστωση χρόνου, όμως η ομάδα δεν έχει αποδώσει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα.

Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς έδειξε ότι έχει χάσει τον έλεγχο και είναι ενδεικτικό ότι πρόσφατα τσακώθηκε με βασικό στέλεχος της ομάδας χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Όλα αυτά οδηγούν τη διοίκηση του Ολυμπιακού στη λήψη αποφάσεων με γνώμονα τη βελτίωση της εικόνας των νταμπλούχων και όπως όλα δείχνουν ο Μάρτινς Ζίμπαρτς θα αποτελέσει σύντομα και τυπικά παρελθόν.

Διαβάστε επίσης