Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαλάκηδες, του έρωτα... καλικάντζαροι και ψεύτες!

Λαλάκηδες, του έρωτα... καλικάντζαροι και ψεύτες!
Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 - 18:57

Σε… τσακίρ κέφι βρίσκεται από χθες το σάιτ του καταδικασμένου για συκοφαντική δυσφήμηση, διευθυντή. Του πρώην πρασινοφρουρού ντε, που αποτέλεσε τον προπομπό του πορτοκαλί βόθρου. Αλλά επειδή στην πορεία, το συγκεκριμένο μέσο το χλεύασαν οι ίδιοι οι οπαδοί τους, αλλά και όλων των ομάδων, αφού κανείς δεν το θεωρεί αντικειμενικό, αλλά βαμμένο πράσινο, ο Λαλάκης δεν… τολμάει να το μετατρέψει στο χρώμα της ομάδας της καρδιάς, γιατί ξέρει ότι απέτυχε σαν πρασινοφρουρός.

Τελοσπάντων, για να μην το κουράζουμε. Το τμήμα μπασκετ γυναικών του Παναθηναϊκού ο βόθρος το έχει πάρει… παραμάσχαλα και το… αγαπάει λίγο περισσότερο για… ευνόητους λόγους.

Παραμονή Χριστουγέννων και οι… καλικάντζαροι είπαν να καταπιαστούν με τη χθεσινή (23/12) αναμέτρηση, προσεγγίζοντάς την από την αρρωστημένη οπτική τους. Με την πάγια τακτική τους, αυτή της στοχοποίησης, προσπαθούν να δημιουργήσουν ντόρο, σχετικά με την παρουσία του Τάκαρου στο ΣΕΦ. Τους πονάει τόσα χρόνια βλέπετε, λογικό να σκούζουν όπου τον βλέπουν, αλλά για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις, η συμπεριφορά του Τάκη ήταν σε απολύτως φυσιολογικά πλαίσια.

Και επειδή με την… αριθμητική έχουν ένα θέμα (το έχουμε καταλάβει και από τον τρόπο που μετράνε τους… «χιλιάδες τίτλους»), αφού έβγαλαν 120 τα άτομα που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο, αντί για 300 που ήταν, χαρακτήρισαν την αίθουσα 5, αποθήκη. Εκεί παίζει λένε ο Ολυμπιακός για να «φαίνονται πολλοί».

Να τους θυμίσουμε την πάγια τακτική του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, να επιλέγει γήπεδα στρούγκες, ακατάλληλα για την ομαλή διεξαγωγή αγώνων και την ανικανότητα των διοικήσεων τους να παρέχουν τις στοιχειώδης συνθήκες φιλοξενίας, αφού δεν μπορεί να ελέγξει τους οργανωμένους.

Να τους θυμίσουμε, ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν πάταγε σε έδρες όπως το Μετς και η Γλυφάδα, όπου αγωνίζονταν τα τμήματα τους και από τις οποίες έφυγαν άρον-άρον για να παίζουν σε γήπεδα που γεμίζουν με 500-600 νοματαίους, δίνοντας τη δυνατότητα στους οργανωμένους τους να επιδίδονται σε ένα σωρό τραμπουκισμούς, προκειμένου να επηρεάσουν όσο μπορούν την εξέλιξη των αγώνων.

Ο Ολυμπιακός, λόγω της μικρής χωρητικότητας της Αίθουσας 5, δεν έκανε κάλεσμα για το χθεσινό ματς, όπου για μια ακόμα φορά η κατάσταση ήταν απολύτως ελεγχόμενη και μόλις γέμισαν οι θέσεις, σταμάτησε την είσοδο του κόσμου.

Να συγκρίνουμε τις συμπεριφορές των οπαδών, όπου αυτοί του Ολυμπιακού, στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στα γυναικεία αθλήματα, σέβονται το γεγονός ότι αγωνίζονται αθλήτριες και δεν κάνουν… ψευτομαγκιές ούτε αναρτούν εμετικά πανό με αναφορές σε ομαδικό βιασμό, ούτε φτύνουν και βρίζουν εν χωρό;

Και αν βρεθεί κανείς να ξεφύγει, όπως συνέβη χθες με κάποιον, απομονώνεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Τι άλλο διαβάσαμε στο βόθρο; Ότι το ΣΕΦ αποτελεί «εξοχικό» του Παναθηναϊκού. Μάλιστα. Τι σόι… εξοχικό είναι αυτό για μια ομάδα που έχει επισκεφθεί την έδρα του Ολυμπιακού, 14 φορές και έχει φύγει μόλις 3 με τη νίκη; Ρητορική η ερώτηση. Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό οι νίκες είναι 10-3 υπέρ του Θρύλου. Ενώ στην έδρα του Παναθηναϊκού, υπερτερεί και πάλι ο Ολυμπιακός με 3-6, πράγμα που συμβαίνει και στις αναμετρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σε ουδέτερη έδρα, με την προϊστορία να είναι «ερυθρόλευκη» και εδώ με 3-0, υπέρ του Ολυμπιακού.

Στο 19-6, λοιπόν, το… σκορ στις αναμετρήσεις Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά άμα είσαι τσακωμένος με την αλήθεια και ο πόνος όλα αυτά τα χρόνια, έχει γίνει δεύτερη φύση σου, θα χαρακτηρίζεις το ΣΕΦ, εξοχικό.

Διαβάστε επίσης