Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρλάφτη ενόψει Παναθηναϊκού: «Είμαστε έτοιμες να πάρουμε αυτή τη νίκη»

Καρλάφτη ενόψει Παναθηναϊκού: «Είμαστε έτοιμες να πάρουμε αυτή τη νίκη»
Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023 - 00:05

Οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Λεωφόρου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1. Στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής περιόδου 2023-24, τα κορίτσια του Θρύλου, που μετρούν μόνο νίκες στο πρωτάθλημα, στοχεύουν στο «διπλό» στην έδρα των «πράσινων», ώστε να συνεχίσουν τη νικηφόρα τους πορεία.

Ενόψει της αναμέτρησης, η Ρένια Καρλάφτη τόνισε πως οι «ερυθρόλευκες» περιμένουν αυτό το παιχνίδι από την αρχή της σεζόν, ενώ σημείωσε ότι είναι έτοιμες να πάρουν τη νίκη!

Συγκεκριμένα, η Καρλάφτη δήλωσε: «To αυριανό παιχνίδι είναι ένα από αυτά που ανυπομονούμε να παίξουμε από την αρχή της σεζόν. Έχουμε δουλέψει πολύ. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας! Είμαστε έτοιμες να πάρουμε αυτή τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Τον… έσφαξαν στο φινάλε...

Τον… έσφαξαν στο φινάλε...

Στο κλειστό της Λεωφόρου, αναβιώσαμε εποχές… Φάρου με τον Θρύλο να «σφάζεται» στο φινάλε και εν τέλει να χάνει με 56-55 από τον ΠΑΟ...

Θρύλε γερά, «πάτα» τον πελάτη!

Θρύλε γερά, «πάτα» τον πελάτη!

Ντέρμπι «αιωνίων» έχει το πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό το Σάββατο, σε επίπεδο μπάσκετ Γυναικών! Δείτε ώρα έναρξης και λεπτομέρειες!