Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χριστινάκη: «Δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα»

Χριστινάκη: «Δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα»
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 - 00:01

Εξαιρετικά αφιερωμένο στις συναθλήτριές της που είτε από χτυπήματα αντιπάλων, είτε από καθαρή ατυχία, δεν βγήκαν αλώβητες από μια σκληρή σειρά τελικών, είναι ο τίτλος από την Ελεάννα Χρτιστινάκη. Η έμπειρη φόργουορντ του Θρύλου, μετά την μεγάλη νίκη με 61-45 επί του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1 Γβυναικών του μπάσκετ, δεν ξέχασε τις συναθλήτριές της τονίζοντας παράλληλα πως, κλειδί για την τελική επικράτηση ήταν η ομαδικότητα.

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία, ήταν πολύ μεγάλη νίκη και μετράει περισσότερο, γιατί κερδίσαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Εδώ και πολλά χρόνια στο γυναικείο μπάσκετ, ήταν από τους πιο ανταγωνιστικούς τελικούς, συγχαρητήρια σε όλους. Το κλειδί ήταν η ομαδικότητα. Με όλα τα κακά που μας έχουν συμβεί, πάρα πολλούς τραυματισμούς, ατυχίες, καταφέραμε να συσπειρωθούμε και να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σήμερα, χτύπησε η αρχηγός μας, η Νικολοπούλου, η Σπυριδοπούλου, βασικός κορμός, όμως συγκεντρωθήκαμε και κερδίσαμε το ματς, κάτι που δείχνει πολλά. Συν και η απουσία της Βίτολα, που έσπασε τη μύτη της και έλειψε από τρία παιχνίδια, ήταν η πρώτη μας σκόρερ. Χαίρομαι πολύ, δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα, προσωπικότητα και προστατέψαμε και την έδρα μας. Αφιερώνω τον τίτλο στα κορίτσια που τραυματίστηκαν, τα έχω περάσει κι εγώ αυτά, έχω περάσει κι εγώ τραυματισμούς και θέλω να ξέρουν, ότι χάρη σε αυτές το κερδίσαμε και αυτό το πρωτάθλημα να τους δώσει κίνητρο, να επανέλθουν» τόνισε η Χριστινάκη.

Από τη μεριά της η Ευγενία Κολλάτου σχολίασε: «Δύσκολη σεζόν. Σίγουρα, το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στην Βίτολα, στην Νικολοπούλου και στην Σπυριδοπούλου. Το κλειδί της επιτυχίας είναι, ότι μείναμε ομάδα μέχρι το τέλος, όποιο μας παίξαμε εδώ μέσα κρατήσαμε τον αντίπαλο σε πολύ χαμηλό σκορ».

Διαβάστε επίσης