Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα έλεγε και δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός!

Τα έλεγε και δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός!
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 - 18:10

Άλλη μια φορά κατά την οποία ο Ολυμπιακός το πήγε μέχρι τέλους! Άλλη μια φορά, κατά την οποία ο Θρύλος όχι απλώς δεν τα παράτησε, αλλά το ακριβώς αντίθετο… Άλλη μία φορά, κατά την οποία απέδειξε ότι ως Σύλλογος, ως σωματείο, ως ΙΔΕΑ, έχε τα μεγαλύτερα ΚΑΡΥΔΙΑ από όλους. Έχει τη μεγαλύτερη υπόσταση, τη μεγαλύτερη βαρύτητα, το μεγαλύτερο ΜΕΓΕΘΟΣ, ικανό να βγαίνει από πάνω και να παίρνει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ! Στον τρίτο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών, ο Θρύλος απέδειξε για άλλη μια φορά το πόσο σπουδαίος είναι είναι… Πάλεψε μέχρι τέλους κόντρα σε όλους και κατέκτησε τον τίτλο! Και ως γνωστόν, το «μέχρι τέλους» δεν το αντέχουν οι… απέναντι! Δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Δεν μπορούν να το κουμαντάρουν… Τους πονάει άπειρα. Τους χαλάει τρομερά. Τους διαλύει την ψυχολογία. Τους διαλύει συνολικά…

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός είχε φροντίσει να προειδοποιήσει πώς θα παιχτεί το έργο στα ματς με τον ΠΑΟ. Εμπεριστατωμένα, αναλυτικά, εξειδικευμένα στην ανακοίνωσή του είχε δώσει στοιχεία για τη διαιτησία, για τα αντιαθλητικά φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν ποτέ στα πρώτα ματς τελικών και δυστυχώς συνεχίστηκαν μέχρι και τον πέμπτο τελικό, με αποτέλεσμα να την «πληρώσει» ο Ολυμπιακός, παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Διότι, λόγω του αντιαθλητικού παιχνιδιού των παικτριών του Παναθηναϊκού καθώς στα μισά του δεύτερου τελικού έχασαν τη Βίτολα μετά από αγκωνιά της Αλέιν με κάταγμα στη μύτη (δεν έπαιξε στους επόμενους τρεις τελικούς) ενώ ανάλογη κατάληξη είχε και η Σπυριδοπούλου.

Τα μηνύματα είχαν σταλεί εδώ και καιρό και όλα είχαν μπει σε σειρά πριν ακόμα την έναρξη των τελικών της Α1 Γυναικών του μπάσκετ και δικαιώθηκε απίστευτα ο Ολυμπιακός στους τελικούς.

Παρόλα αυτά τα κορίτσια του Νίκλα δεν πτοήθηκαν και πήραν ένα ακόμα μάγκικο πρωτάθλημα. Ο Θρύλος έχει καρύδια. Και όταν τα καταθέτει, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να μπορεί να τον σταματήσει. Ούτε ο αντίπαλος, ούτε η διαιτησία. Ο Θρύλος απέδειξε ξανά ότι όπου το πάει «μέχρι τέλους»… ΝΙΚΑ! Θριαμβεύει!

Διαβάστε επίσης