Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίελα: «Δικαιωμένη που πήγα στον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό»

Δίελα: «Δικαιωμένη που πήγα στον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό»
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 - 22:12

Η γυναικεία μπάσκετ του Ολυμπιακού πανηγύρισε πανάξια τον τίτλο του πρωταθλητή υπερπηδώντας πολλά εμπόδια φτάνοντας τους 8 συνολικά και τον τρίτο σερί. Η Ιωάννα Δίελα έβαλε το δικό της λιθαράκι στην επιτυχία του Θρύλου την τελευταίοα τριετία και μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σπορ FM αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απόφασή της να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα αφήνοντας τον Παναθηναϊκό.

«Νιώθω δικαιωμένη Σαφώς οι επιλογές που κάνω τις στηρίζω μέχρι τέλος. Είναι η τρίτη μου χροιά στον Ολυμπιακό άρα σαφώς και αισθάνομαι δικαιωμένη. Και φέτος είχαμε μια δύσκολη χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός έχει μια πολύ καλή ομάδα και όταν χάσαμε το κύπελλο, ήταν μονόδρομος να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όταν χάσαμε το κύπελλο προσγειωθήκαμε είπαμε ότι δεν γίνεται να χάσουμε και τον πρωτάθλημα. Έτσι όπως ήρθαν οι τραυματισμοί λέγαμε να πάμε για ευχέλαιο. Συγχαρητήρια στις κοπέλες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής που έδωσαν τα πάντα για να έρθει το πρωτάθλημα. Και εκεί φάνηκε πόσο το θέλαμε. Πεισμώσαμε περισσότερο και τα δώσαμε όλα» τόνισε η Δίελα που αποθέωσε την Τόμπιν: «Της αξίζουν συγχαρητήρια με αυτά που έχει περάσει στη ζωή της γενικά. Χαίρομαι που παίζω μαζί της. Όταν χτύπησε η Βίτολα έπαιξε και για δύο».

Για το μέλλον της η Ελληνίδα γκαρντ επισήμανε ότι προτεραιότητα για εκείνη είναι ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης