Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η τελευταία προπόνηση πριν τη... μάχη

Η τελευταία προπόνηση πριν τη... μάχη
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 - 16:32

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον αυριανό μεγάλο αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την φετινή πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, με τον Μάρκο Σίλβα και τους ποδοσφαιριστές του να δουλεύουν σκληρά, προκειμένου να εμφανιστούν όπως πρέπει.

Μάλιστα, την Τρίτη πραγματοποιήθηκε και και η τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων», με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ανεβάζει φωτογραφία από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στους λογαριασμούς της στ social media.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ούτως ώστε να τα δώσουν όλα και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στον κόσμο τους που θα αναμένεται να γεμίσουν τον Ναό του Θρύλου!

Διαβάστε επίσης

Χαλαρώνουν με… σέλφι

Χαλαρώνουν με… σέλφι

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου χαλαρώνουν στην πτήση από Μόναχο-Αθήνα, λίγες ώρες πριν τη σπουδαία αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

«Ημέρα αγώνα!»

«Ημέρα αγώνα!»

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανέβασε φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Instagram, κάνοντας την προαναγγελία του αποψινού αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.

Η αναχώρηση της Μπάγερν

Η αναχώρηση της Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της ομάδας στο Twitter κατά την αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Γερμανίας με προορισμό την Ελλάδα.

Πολύχρονος Ιβάν!

Πολύχρονος Ιβάν!

Τα 36α του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο διεθνής Σέρβος πρώην διαγώνιος του Ολυμπιακού.