Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος να σκοράρει και στο Ζάγκρεμπ

Έτοιμος να σκοράρει και στο Ζάγκρεμπ
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 - 12:18

Ο Ολυμπιακός δίνει αύριο έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα για το Champions League κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τον Μάρκο Σίλβα και τους ποδοσφαιριστές του να είναι πανέτοιμοι για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Μετά και την εμφατική νίκη με 4-0 επί της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να γυρίσουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Κροατία.

Ο Μπράουν Ιντέγε μάλιστα, δείχνει να ανυπομονεί για το συγκεκριμένο ματς, καθώς ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κατά την αναχώρησή του με την αποστολή της ομάδας.

Ο Νιγηριανός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και με το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ, με το οποίο έδειξε την κλάση του, απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης

«Πάντα δίπλα στους φιλάθλους μας»

«Πάντα δίπλα στους φιλάθλους μας»

Με προορισμό το Ζάγκρεμπ αναχώρησε ο Θρύλος, προκειμένου να δώσει τον πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στην Ντιναμό, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

«Μόλις φτάσαμε Κροατία»

«Μόλις φτάσαμε Κροατία»

Ο Φορτούνης ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, από την άφιξη της «ερυθρόλευκης» αποστολής στο Ζάγκρεμπ.

Κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό!

Κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό!

Ο Ολυμπιακός είναι μπροστάρης και πρωτοπόρος κατά των φυλετικών διακρίσεων και η φωτογραφία αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

«Ευχαριστώ» και από Φορτούνη

«Ευχαριστώ» και από Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης έβαλε δύο γκολ στον αγώνα με την ΑΕΚ και ανάρτησε μήνυμα στα social media, στο οποίο ευχαριστεί τον πύρινο κόσμο.