Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Λισαβόνα ο Μποτία!

Στη Λισαβόνα ο Μποτία!
Τρίτη, 8 Μαΐου 2018 - 00:15

Ο Αλμπέρτο Μποτία αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Δεν υπολογίζεται από τους «ερυθρολεύκους», το συμβόλαιό του λήγει και δεν θα ανανεωθεί. Είναι πλέον σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, αλλά πλέον έχει ελεύθερο χρόνο.

Έτσι, ταξίδεψε στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στη Λισαβόνα για να παρακολουθήσει από κοντά τον διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί εκεί. Όπου θα συμμετάσχει με την Κύπρο η σύντροφός του Ελένη Φουρέιρα.

Ο Ισπανός δεν θα μπορούσε να λείψει από το πλευρό της τραγουδίστριας και με δεδομένο ότι τέλειωσαν και οι προπονήσεις στον Ολυμπιακό, βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη χώρα της Ιβηρικής για τον διαγωνισμό τραγουδιού.

Τη σχετική φωτογραφία από την άφιξή του στη Λισαβόνα, στο αεροδρόμιο της πορτογαλικής πρωτεύουσας, ανέβασε στα social media ο ραδιοφωνικός παραγωγός του ΡΙΚ της Κύπρου, Τάσος Τρύφωνος.

Διαβάστε επίσης

Λένε για εξαιρετικό κλίμα… Είναι όμως;

Λένε για εξαιρετικό κλίμα… Είναι όμως;

Πολλά περίεργα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό- Η… άδεια στον Μάικ Τζέιμς και τα σενάρια φυγής, η απουσία των Παππά και Σίνγκλετον από το padel τένις- Η προσπάθειες του Πασκουάλ