Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λένε για εξαιρετικό κλίμα… Είναι όμως;

Λένε για εξαιρετικό κλίμα… Είναι όμως;
Τρίτη, 8 Μαΐου 2018 - 20:09

Ο Τσάβι Πασκουάλ κάνει την προσπάθειά του, ώστε το κλίμα τις τάξεις των «πράσινων» να μοιάζει ενωτικό, αλλά φαίνεται πως μένει άκαρπη καθώς πολλά… περίεργα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες. Περίεργα και ανεξήγητα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν για padel τένις και στη συνέχεια ο προπονητής τους, τους παρέθεσε γεύμα στη Βουλιαγμένη με την ενημέρωση της ΚΑΕ να κάνει λόγο για «εξαιρετικό κλίμα» ωστόσο έλλειπαν, όπως φαίνεται και σε σχετική φωτογραφία, οι Παππάς και Σίνγκλετον. Φαίνεται πως αυτοί οι δύο δεν πήγαν παρά την προσπάθεια που γίνεται, ώστε να πειστεί ο κόσμος της ομάδας πως ήταν παρόντες.

Βέβαια, αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση τα όσα έχουν προηγηθεί. Οι «φύλακες» κάνουν λόγο για σιωπηρή τιμωρία του Μάικ Τζέιμς και ολιγοήμερη αναγκαστική άδεια, καθώς λένε πως υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και γι αυτό τον λόγο δεν έχει δηλωθεί ακόμα στο ρόστερ του πρωταθλήματος, με την πρώτη αλλαγή να αφορά τον Λοτζέσκι στη θέση του Γκάμπριελ. Έχουν γραφεί και σχετικά ρεπορτάζ τα οποία αναφέρουν σε μέσες άκρες πως κάτι έκανε ο ιδιόρρυθμος Αμερικανός, λίγες ημέρες μάλιστα πριν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τη Μιλάνο και τα οποία δεν διέψευσε, παρά έγραψε «δεν είναι η ώρα».

Παράλληλα, ο Παππάς, ο οποίος φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του από την ημέρα που πήγε στην ομάδα ο Μάικ Τζέιμς, ακολούθησε κανονικά την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Αμαλιάδα, αλλά τελευταία στιγμή έμεινε εκτός 12άδας. Σε συνδυασμό με την απουσία του από το padel τέννις, εύλογα γεννώνται ερωτήματα και γι αυτόν και για το τι συμβαίνει στις τάξεις του Παναθηναϊκού που μοχθούν να κρατήσουν και πείσουν πως το κλίμα είναι ενωτικό και… εξαιρετικό!

Διαβάστε επίσης

Στη Λισαβόνα ο Μποτία!

Στη Λισαβόνα ο Μποτία!

Στην Πορτογαλία ο Ισπανός για τον διαγωνισμό της Eurovision που συμμετέχει η σύντροφός του, Ελένη Φουρέιρα.