Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συμπαίκτες Κριστιάν και Εστέμπαν (pics)

Συμπαίκτες Κριστιάν και Εστέμπαν (pics)
Σάββατο, 26 Μαΐου 2018 - 17:23

Η γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στο Κίεβο. Εκεί χτυπά η «καρδιά» του, με την κορύφωση το βράδυ του Σαββάτου, όταν και θα διεξαχθεί ο τελικός ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Λίβερπουλ. Γίνεται, όμως, ακόμα και στον τελικό του UEFA Champions League να μην υπάρχει ο Ολυμπιακός; Δεν γίνεται... Με έντονη παρουσία.

Την Παρασκευή, στην fan zone που έχει στηθεί στην ουκρανική πρωτεύουσα, έγινε το ματς ανάμεσα στους παλαίμαχους των δύο φιναλίστ. Αστέρια του παρελθόντος που φόρεσαν τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λίβερπουλ, αγωνίστηκαν σε ματς επίδειξης 5Χ5 και ο Θρύλος είχε και εκεί εκπροσώπηση.

Διότι με τους Μαδριλένους αγωνίστηκαν τόσο ο Κριστιάν Καρεμπέ όσο και ο Εστέμπαν Καμπιάσο. Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης του Ολυμπιακού, αλλά και ο πρώην μέσος του Θρύλου ήταν εκεί, για λίγη ώρα συμπαίκτες, δίνοντας ερυθρόλευκο χρώμα σε αυτό το event…

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός παντού! (pic)

Ολυμπιακός παντού! (pic)

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανάρτησε στα social media της ομάδας μία φωτογραφία ενός φίλου του Θρύλου με τη σημαία του Ολυμπιακού στην Καραϊβική.

Μαγεία… από τον Τζιοβάνι (vid)

Μαγεία… από τον Τζιοβάνι (vid)

Ο τεράστιος Τζιοβάνι ακόμη και σήμερα κάθε φορά που ακουμπάει την μπάλα θυμίζει σε όλους τις χαρές που μας πρόσφερε φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.