Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκλητική στάση

Προκλητική στάση
Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018 - 18:09

Το… σύστημα είναι ξεκάθαρο ότι «πολεμά» τον Ολυμπιακό. Σε όλα τα επίπεδα. Έγινε και κάτι που είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Την ημέρα που ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Στα 15 Μαΐου.

Οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» πήγαν στη Σούπερ Λίγκα από τις 09:30 και κατέθεσαν το συμβόλαιο του διεθνή εξτρέμ. Να σημειώσουμε πώς η ίδια η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, αλλά και η ΕΠΟ είχαν στείλει τη λίστα με τους ελεύθερους όπου ήταν μέσα το όνομα του Λάζαρου. Άρα ο Θρύλος λειτούργησε βάσει κανονισμών και όλα ήταν νόμιμα.

Αλλά δεν είχε αυτή την αντιμετώπιση από την πλευρά της Λίγκας. Διότι έφτασε μεσημέρι (σ.σ.: μετά τη μία…) για να περάσουν τη μεταγραφή στο σύστημα. Άνευ λόγο και αιτίας… Όπως λένε άνθρωποι που ξέρουν καλά πώς λειτουργεί το «σύστημα», έψαχναν ορισμένοι να βρουν την άλλη πλευρά για να την… ξυπνήσουν. Γιατί τους είχε πιάσει ο Θρύλος στον ύπνο!

Στον Ολυμπιακό, όμως, δεν είχαν να απαντήσουν κάτι, όταν ρωτούσαν οι «ερυθρόλευκοι» γιατί δεν περνάει η μεταγραφή στο σύστημα της Λίγκας. Μια ακόμα κίνηση που αποτελεί πρόκληση κατά του Θρύλου. Μια στάση ανεξήγητη, που δείχνει πολλά.

Διαβάστε επίσης

Να… απελαθούν οι Αγγελόπουλοι

Να… απελαθούν οι Αγγελόπουλοι

Ντροπή τους. Δυσφημούν το άθλημα. Είναι δυνατόν να μην απειλούν, να μην καταριούνται και να φοράνε μπλουζάκια με τρεις αριθμούς;

Να σας ζήσει!

Να σας ζήσει!

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, Νίκος Κατσιούρας και η σύζυγός του Μαρία, βάπτισαν τον γιό τους στα Γιάννινα.