Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ο Θρύλος (pic)

 Μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ο Θρύλος (pic)
Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018 - 20:49

Το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή νίκησε, στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης», την αντίστοιχη της ΑΕΚ. «Διπλό» που έφερε τους τελικούς της Handball Premier σε ισορροπία (2-2) και όλα θα κριθούν την Τετάρτη στο Ρέντη.

Την Κυριακή από την άλλη, ο Θρύλος νίκησε ξανά στο κλειστών των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Αυτή τη φορά η ομάδα μπάσκετ επικράτησε της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού, κάνοντας το break στη σειρά των τελικών της Basket League.

Δύο «διπλά» στο ΟΑΚΑ μέσα στο Σαββατοκύριακο από τον Ολυμπιακό κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟ, αντίστοιχα. Το έχουμε αναφέρει πολλάκις. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Κι αυτό φαίνεται συνεχώς, κάθε στιγμή, κάθε ημέρα... Την Κυριακή το βράδυ λίγο μετά το ματς στο ΟΑΚΑ,ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης της ομάδας χάντμπολ ανέβασε μια φωτογραφία με τον Γιώργο Μπόγρη της ομάδας μπάσκετ. Από μια συνάντησή τους, πριν από καιρό...

Με τον πίβοτ του Θρύλου να σχολιάζει για την εμφάνιση του Έλληνα σέντερ: «Σε πίστευα… 1-0… Συνεχίζουμε». Αυτός είναι ο ΘΡΥΛΟΣ. Όλοι οι αθλητές του γουστάρουν που φορούν τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο Έφηβο στο στήθος και χαίρονται για τις «ερυθρόλευκες» νίκες, ανεξαρτήτως αθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Να… απελαθούν οι Αγγελόπουλοι

Να… απελαθούν οι Αγγελόπουλοι

Ντροπή τους. Δυσφημούν το άθλημα. Είναι δυνατόν να μην απειλούν, να μην καταριούνται και να φοράνε μπλουζάκια με τρεις αριθμούς;

Προκλητική στάση

Προκλητική στάση

Από την πλευρά της Λίγκας στη μεταγραφή του Λάζαρου. Καθυστέρησαν πολλές ώρες να την περάσουν στο σύστημα, χωρίς λόγο!