Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι... λοξές ματιές του Γκιγιέρμε

Οι... λοξές ματιές του Γκιγιέρμε
Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 - 01:56
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

«Δεν μιλάμε με τον Μάρκοβιτς», ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού απόψε στα δεκάδες δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφορικά με τον Σέρβο εξτρέμ της Λίβερπουλ και το (υποτιθέμενο όπως λένε οι ερυθρόλευκοι) φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών.

Το βέβαιο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά προσπαθώντας για το καλύτερο. Θέλει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος σε σχέση με πέρυσι και γι' αυτό βρίσκεται σε διαδικασία extreme makeover.

Μεταξύ των παικτών που αναζητεί ακόμη, κατά πως φαίνεται, είναι και ένας εξτρέμ. Γι' αυτό εξάλλου γράφονταν τόσα πράγματα επί σειρά ημερών για τον Μάρκοβιτς που ανήκει στην κατηγορία αυτή.

Δεν είναι ο μόνος. Μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού ήταν και παραμένει επιθυμία γι' αρκετούς ποδοσφαιριστές. Κι αυτό ισχύει για τους περισσότερους, πραγματικά καλούς παίκτες. Δεν εξαιρείται, για παράδειγμα, ο Γκιγιέρμε. Στην Ιταλία λένε τα τελευταία 24ωρα ότι ο 27χρονος Βραζιλιάνος δεν έχει βγάλει από το νου του τους Πειραιώτες

Αν θυμάστε, υπήρξε... φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών τον περασμένο χειμώνα. Ο παίκτης έμενε ελεύθερος από τη Λέγκια Βαρσοβίας και έκανε μια κουβέντα με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και προτίμησε το Καμπιονάτο και τη Μπενεβέντο.

Η ιταλική ομάδα ωστόσο... φούνταρε αγωνιστικά και έχει υποβιβαστεί πια στη β' κατηγορία. Λογικό λοιπόν είναι ο Γκιγιέρμε να μη θέλει να παίξει στη β' κατηγορία, έστω και της Ιταλίας, τη νέα σεζόν. Γι' αυτό και, όπως λένε οι Ιταλοί, ρίχνει... λοξές ματιές προς Πειραιά. Θα καταφέρει άραγε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού; Εδώ είμαστε κι εμείς κι εσείς, και θα το δούμε...

Διαβάστε επίσης