Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα είπε όλα: «Δεν ξέρω μπάσκετ»!

Τα είπε όλα: «Δεν ξέρω μπάσκετ»!
Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018 - 17:55

Ούτε ο Ιωάννης αυτά. Όχι ο Παπαπέτρου, αλλά ο Μελισσανίδης. Τέτοιες κωλοτούμπες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τέτοια αυτοδιάψευση. Να λες κάτι και το επόμενο λεπτό εσύ ο ίδιος να το αμφισβητείς και να το διαψεύδεις.

Διαβάστε εδώ…

«Ο Ολυμπιακός επένδυσε διαφορετικά. Εμείς επενδύαμε σε αθλητές, ο Ολυμπιακός επένδυε εξωαγωνιστικά. Νομίζω αυτό το βλέπουμε κάθε Πέμπτη και κάθε Παρασκευή. Η αλήθεια είναι». Αυτό είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε σάιτ που γράφει μόνο… «αλήθειες» για να υποστηρίξει την αποτυχία της ομάδας του να πάει σε Final 4 σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που έχουν –λέει- και τα ίδια μπάτζετ.

1) Αυτά είχε υποστηρίξει και στην Συνέλευση της Ευρωλίγκας, τότε που τον στρίμωξαν οι ομάδες και καταψήφισαν το αίτημά του να σβηστεί η τιμωρία του. Μόνο που όταν του ζητήθηκε να μιλήσει ανοικτά και καθαρά, είπε δεν έχω στοιχεία. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

2) Αυτό με τα ίδια μπάτζετ είναι απλά θεωρίες. Από πού κι ως που; Καταρχήν ο ΠΑΟ είναι κερδοφόρα Εταιρεία εδώ και μία τετραετία. Ο Ολυμπιακός ζημιογόνα εταιρεία. Ο ΠΑΟ δεν έχει ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ και σε τελική ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει πόσες φορές να βγουν τα συμβόλαια στη φόρα. Στη δημοσιότητα να φανεί τι πληρώνει ο ένας και τι ο άλλος.

3) Αφού η Ευρωλίγκα αδικεί τον ΠΑΟ γιατί γύρισαν με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη για τιμωρία; Μπράβο έπρεπε να τους πει που πάλεψαν κόντρα σε Θεούς και δαίμονες.

4) Όλη η Ευρώπη, μα όλη η Ευρώπη, όταν η κόντρα ΠΑΟ-Ευρωλίγκας ήταν στα «κόκκινα» έγραφε πως ο Παναθηναϊκός είχε την ίδια εύνοια που έχει τώρα ο Ομπράντοβιτς. Αυτήν που απολάμβανε δεκατρία χρόνια με έναν προπονητή «διαχειριστή μεγάλων μπάτζετ» όπως είπε και ο Δ.Γ.

5) Αφού, ότι έχει πετύχει ο Ολυμπιακός είναι με εύνοια της διαιτησίας, ντοπαρισμένος όπως έλεγαν κτλ. γιατί κάθε χρόνο θέλουν μέχρι και τον θυρωρό του ΣΕΦ; Αφού δεν αξίζουν. Αφού τα έχουν πετύχει με εύνοια. Τι να τους κάνουν; Γιατί τους κάνει προτάσεις να τους πάρει; Κάθε χρόνο μόνο παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν…

Δεν πάνε πολλοί μήνες από το «ο ΠΑΟ επιστρέφει εκεί που ανήκει, στη FIBA» μέχρι το «ο ΠΑΟ ανήκει όπου παίζουν οι μεγάλοι σύλλογοι». Ολυμπιακό μετάλλιο είναι αυτό.

Ή μάλλον όχι… Τώρα έρχεται το Ολυμπιακό μετάλλιο.

«Σίγουρα παίζουν τα μπάτζετ ρόλο. Σίγουρα παίζει ρόλο η χημεία και η διάρκεια των παικτών. Αναγκαστήκαμε να χτίσουμε από το μηδέν και όχι μία φορά, αλλά δυο - τρεις, μέσα σε αυτή την εξαετία έχουμε χτίσει από το μηδέν και κανένας δεν φέρνει αποτελέσματα εν μια νυκτί. Εκτός κι αν είσαι μάγος».

Ώπα, ώπα… Δεν φταίει η Eurolegue Mafia; Ξαφνικά έπαιξε ρόλο το ράβε-ξήλωνε; Και what about ελληνοποίηση; Που είναι οι Έλληνες που θα έβγαζε ο Παναθηναϊκός;

«Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες ελληνοποίησης που είχαμε κάνει, μπήκαν κάποιοι συγκεκριμένοι όροι στο συμβόλαιό του. Δεν τους τήρησε. Διακόψαμε το συμβόλαιο. Επέλεξε να πάει στα δικαστήρια. Βγήκε μια απόφαση υπέρ του. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτή η απόφαση. Στα 43-44 χρόνια που ζω είναι ίσως ό,τι πιο άδικο έχω δει στη ζωή μου. Και γι' αυτό και μέχρι τώρα δεν έχω συμμορφωθεί και ούτε πρόκειται, με αυτή την απόφαση».

Η αναφορά γίνεται για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Πλην ενός ξένου δημοσιεύματος πριν από καιρό, μάθατε κάτι; Ακούσατε κάτι; Διαβάσατε κάτι για το χαμένο (ακόμα ένα) δικαστήριο; Τσιμουδιά ε; Σιγή ασυρμάτου. Κανείς.

Μα…

Αν δεν συμμορφωθείς, δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει ban από το αρμόδιο όργανο;

«Δεν 'πα να υπάρχει ότι θέλει...».

Τώρα ναι. Τώρα μάλιστα…

Α, μην ξεχάσουμε… Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και μία παραδοχή. Για τις αντιδράσεις στο θέμα της Ευρωλίγκας: «Σίγουρα εγώ υπερέβαλα λίγο στις αντιδράσεις μου. Όχι λίγο, αρκετά».

Και κλείνουμε μετά από όλα αυτά με μία μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ!

«δεν ξέρω μπάσκετ».

Υγ: Φυσικά καμία ερώτηση για την Ελλάδα, για τον Βασιλακόπουλο, την ΚΕΔ…

Διαβάστε επίσης