Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Τζόλε, ο Ανδρέας και ο… Ανοιχτοχέρης!

O Τζόλε, ο Ανδρέας και ο… Ανοιχτοχέρης!
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 - 17:38

Υπάρχουν εικόνες που μπορείς να δεις και να νιώσεις κάπως. Ειδικά όταν δεν πρόκειται για μια τυχαία συνάντηση. Τέτοιες στιγμές, τυχαίες, έχει προσφέρει πολλές το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά.

Έπαθαν την πλάκα τους όσοι είδαν αυτή την παρέα την Πέμπτη, σε καφέ της Γλυφάδας. Δύο γνωστοί σε όλους μας στην οικογένεια του Ολυμπιακού, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με τον Ανδρέα Νινιάδη. Πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου και μάνατζερ ποδοσφαιριστών πια.

Με ποιον βρέθηκαν; Όχι με κάποιον παίχτη ή άλλον μάνατζερ. Ο τρίτος της παρέας, δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Μελισσανίδη! Με αυτόν ήπιαν τον καφέ τους και προφανώς μίλησαν για δουλειές. Γιατί από όσο γνωρίζαμε, παρέα δεν έκαναν και χθες.

Τώρα πως γίνεται να κλείνεις την πόρτα του Ολυμπιακού και να βρίσκεις τον… ανοιχτοχέρη να κάνεις δουλειές, είναι μια άλλη κουβέντα. Γνωρίζουν καλύτερα οι δύο μάνατζερ.

Θα πει κάποιος ότι μάνατζερ είναι, αλλά… Πήγαν και έναν πιτσιρικά παλιότερα στην ΑΕΚ, αλλά στο ίδιο τραπέζι μπροστά σε τόσο κόσμο τώρα;

Απορούσαν όλοι αυτοί που τους έβλεπαν. Προφανώς τώρα που έχει κλείσει η πόρτα του Ολυμπιακού μπορεί να «μαλακώσει» και ο Μελισσανίδης και να ανοίξει τη δική του. Ποτέ δεν ξέρεις.

Με τους χειρισμούς του Τζόρτζεβιτς άλλωστε, «χαντακώθηκε» και ο Γιαννιώτης. Δεν έμεινε εδώ ο Έλληνας τερματοφύλακας και αναγκάστηκε να μετακομίσει στο Ισραήλ και την Μακάμπι. Με τις κακές γλώσσες να λένε πως χρειάστηκε και η συνδρομή του Ίλια Ίβιτς, για να πειστεί ο αδερφός του Βλάνταν για να εγκρίνει τη μεταγραφή αυτή.

Στο γραφείο μάνατζερ Τζόρτζεβιτς, Νινιάδη, ήταν και ο Σιαμπάνης. Ο τερματοφύλακας που ανήκει ήδη στον Ολυμπιακό. Μόνο που δεν πήγε με αυτούς. Γιατί για τον Σιαμπάνη, την κουβέντα με τον Παναθηναϊκό την έκαναν και τον Νταμπίζα.

Δεν μας τα λέει καλά εδώ και καιρό ο Τζόρτζεβιτς. Μετά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τις φιλίες μέσω της Σαμάνθας, της κολλητής του Σισέ, καφεδάκια μπροστά στον κόσμο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Τι άλλο μένει να δούμε;

Στη φωτογραφία, βλέπετε τον Νινιάδη δίπλα στον Μελισσανίδη που απολαμβάνει το πούρο του. Πιο δίπλα, ήταν και ο Τζόρτζεβιτς.

Διαβάστε επίσης

Αλπικό τοπίο μέσω… drone (vid)

Αλπικό τοπίο μέσω… drone (vid)

Απομονώσαμε πλάνα από την υπέροχη παρακάμερα του Olympiacos TV, από το φιλικό με το Αμβούργο. Δείτε το Στανς από ψηλά, με drone.

«Guess who»…

«Guess who»…

Ποιος είναι ο παίκτης του Θρύλου που απεικονίζεται; Social Media quiz από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!