Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «top-class παίκτης» Μπουχαλάκης

Ο «top-class παίκτης» Μπουχαλάκης
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 - 10:00

Εκ των διακριθέντων του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν, ήταν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος κάθε χρόνο βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο. Πήρε από τον Πέδρο Μαρτίνς την ευκαιρία του, πέρυσι το καλοκαίρι και έκτοτε παρουσιάζεται ολοένα και πιο καλός.

Όταν ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για τον Έλληνα μέσο, στις αρχές του καλοκαιριού του 2018, είπε χαρακτηριστικά ότι θέλει να μείνει. Ότι του αρέσει ο τρόπος και -κυρίως- το μυαλό, με το οποίο αγωνίζεται και ως επιθυμεί να τον έχει στο ρόστερ και να τον χρησιμοποιεί, όπως εκείνος κρίνει. Και πράγματι, του έδωσε πολλές ευκαιρίες και ο Μπούχα τις αξιοποίησε. Έπαιξε με πάθος και θέληση, κάθε φορά που έπαιρνε θέση στην ενδεκάδα, βασικός ή αλλαγή, τα έδινε (και τα δίνει) όλα. Κάτι το οποίο ο Μαρτίνς εκτιμάει περισσότερο από όλα, στις αρετές του Μπουχαλάκη.

Η καλή του παρουσία, κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν είναι ακόμη ένα μικρό παράσημο. Ο μέσος του Ολυμπιακού συνεχίζει να δικαιώνει τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος πέρυσι, τέτοια εποχή, τον χαρακτήριζε ως «top-class» μέσο και ζητούσε την παραμονή του στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

Ξε-ξεπέφτει...

Ξε-ξεπέφτει...

Μετά τη Ρίο Άβε, παραλίγο να συνεχιστεί ο… ξεπεσμός για τον Κοεντράο, ο οποίος όμως φαίνεται να το… στρίβει στο 90’!