Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχετε δει την ταινία Inception;

Έχετε δει την ταινία Inception;
Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 - 16:44

Συνεχίζει ο ΠΑΟΚ να… βαράει, μέσω του «μηχανισμού» του, την υπερασπιστική του γραμμή, για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη. Μία υπόθεση, για την οποία όλοι οι φίλαθλοι στη χώρα, ανεξαρτήτως του ποια ομάδα υποστηρίζουν, γνωρίζουν καλά τι συνέβη (πολυιδιοκτησία), τι συμβαίνει (σωτηρία με… κυβερνητική παρέμβαση) και τι έπρεπε να συμβεί (υποβιβασμός).

Ο ΠΑΟΚ, φυσικά, έχει… άλλη άποψη και την στηρίζει διαρκώς, με τον γνωστό Παναθηναϊκό, κ. Τάκη Μπαλτάκο, ως νομικό εκπρόσωπό του. Μέχρι εδώ, όλα… καλά; Ναι.

Το… τρομερό της υπόθεσης είναι ότι σήμερα, στο νεότερο επεισόδιο «Ναι, αλλά δεν κάναμε τίποτα…», του «δικεφάλου του βορρά», παίχτηκε η… ταινία Inception, σε… νέα έκδοση! Ξέρετε, η γνωστή ταινία, με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο, με τα όνειρα και τη διαστρεβλωμένη πραγματικότητα, μέσα στην πραγματικότητα, μέσα στη φαντασία… και πάει λέγοντας!

Έτσι και εδώ λοιπόν: Ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, υπερασπίζεται τον ΠΑΟΚ, με μεγάλη συνέντευξη στο site του «συμβούλου της διοίκησης» του ΠΑΟΚ (sdna)... Για να τα διαβάζουν αυτοί που αγαπούν τον ΠΑΟΚ… Και να πείθονται ότι… όλα καλά στον ΠΑΟΚ! Inception…

Διαβάστε επίσης