Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν είχε χιούμορ ο Αλαφούζος...

Αν είχε χιούμορ ο Αλαφούζος...
Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 - 11:14

Πάλι ντόρος στον ΠΑΟ. Πάλι… άνω-κάτω έγιναν. Κάθε μέρα που περνάει, μοιάζει ολοένα και πιο απίθανο, ο πάλαι ποτέ μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού, να επιστρέψει στην πρότερη κατάσταση και να τον… κοντράρει ξανά στα ίσια. Ειδικά με ενέργειες όπως αυτή που προκάλεσε τον ντόρο των τελευταίων ωρών. Την απόλυση του Δώνη με επιστολή, δηλαδή…

Πάντως, αν ο Αλαφούζος είχε χιούμορ, θα μπορούσε να βρει αρκετούς διαφορετικούς, πιο… ευφάνταστους τρόπους, για να «σουτάρει» τον Δώνη και να ξεσηκώσει ξανά την πράσινη επικαιρότητα, εις βάρος του.

1) Θα μπορούσε να του στείλει στο σπίτι ένα μεγάλο μπαλόνι σε σχήμα παύλας! Το μότο των τελευταίων δύο μηνών ήταν αυτό, η παύλα, στην πράσινη καθημερινότητα. Εδώ που τα λέμε… δεν υπήρχε και μεγάλη κάψα για μπάλα. Θα το έπιανε το νόημα αμέσως ο Δώνης, ίσως να γελούσε κιόλας λίγο, μαζί με το παρδαλό κατσίκι. Και όλα καλά!

2) Θα μπορούσε να στείλει τον Ρόκα κάτω από το σπίτι του, να του το κάνει… καντάδα. Άριστες οι σχέσεις των δύο, άλλωστε, θα το διασκέδαζε και ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», αλλά και ο ίδιος ο Δώνης και σίγουρα θα περνούσε πιο… χαλαρά μέσα του, η απόλυση, επειδή δεν… ταίριαξε η «χημεία».

3) Θα μπορούσε να του στείλει μία επιταγή με πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες, συνοδευόμενη με την επιστολή που του έστειλε. Και όχι έτσι… ξεροσφύρι. Θα έβλεπε και ο Δώνης την επιταγή και μέχρι να καταλάβει τι και πως θα είχε υπογράψει και… όλα καλά. Ούτε ο Έλληνας τεχνικός θα έβλεπε τις πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες (όπως δεν τις είδε ποτέ κανείς), ούτε και στον ΠΑΟ θα τον ξαναέβλεπαν να περνάει την πόρτα στο Ατίτλιον. Problem solved.

Είπαμε, όμως. Θα έπρεπε ο Αλαφούζος να είχε χιούμορ, για να γίνουν αυτά… Αλλά δεν…

Διαβάστε επίσης