Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μα, αγαπητοί, το «σχέδιο» του ΠΑΟΚ... ξεγυμνώθηκε!

Μα, αγαπητοί, το «σχέδιο» του ΠΑΟΚ... ξεγυμνώθηκε!
Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020 - 16:22

Διαβάσαμε πάλι σήμερα την τοποθέτηση του Κυριάκου Κυριάκου, σχετικά με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης και ορισμένα από όσα υποστηρίζει μας βρίσκουν, το λιγότερο, διαφωνούντες. Ο καθένας έχει την άποψή του και τα όνειρά του και σεβαστό να τα εκφράζει και να τα υποστηρίζει, έως ότου γίνει το λεγόμενο… reality check. Έως ότου, δηλαδή, υπάρξει επαφή, ξανά, με την πραγματικότητα. Εκεί, όλα αλλάζουν.

Ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει, σύμφωνα με το δικό του σχέδιο, λοιπόν, αναφέρει κάποια στιγμή το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μόνο που το σχέδιο των Θεσσαλονικέων έχει.. ξεγυμνωθεί πλήρως, στα μάτια όλης της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Εδώ και καιρό έχουμε γίνει άπαντες μάρτυρες υπόθεσης πολυιδιοκτησίας, η οποία συντάραξε συθέμελα το ελληνικό ποδόσφαιρο, ανάμεσα στην ομάδα του Κυριάκου Κυριάκου και την Ξάνθη. Υπόθεση, η οποία τελεσιδίκησε στην ελληνική δικαιοσύνη με τιμωρία… χάδι του ΠΑΟΚ, αφαίρεσης βαθμών, αντί υποβιβασμού. Όταν όμως γίνονται τέτοια… χάδια, είναι λογικό εκείνος που έφταιξε, να προσπαθεί να… βγει και από πάνω και να «πουλήσει ιστορία».

Το… σχέδιο του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το οποίο προχωρά, ο «δικέφαλος» του βορρά, που εκτός από πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη, περιλαμβάνει, όπως φαίνεται, κατασκευασμένες σκευωρίες, εις βάρος του Ολυμπιακού, για επικοινωνιακούς σκοπούς, έχει… ξεγυμνωθεί προ πολλού, στα μάτια όλης της φίλαθλης κοινής γνώμης στη χώρα! Και για τον λόγο αυτό, όταν η αλήθεια είναι γνωστή σε όλους, τα τολμηρά λόγια φαντάζουν λιγάκι απερίσκεπτα. Και αν δεν προδίδουν απερισκεψία εκείνου που τα λέει, τουλάχιστον προδίδουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται, από εκείνον, αυτοί στους οποίους απευθύνεται…

Διαβάστε επίσης