Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σούπερ δώρο από το RED store! (photos, video)

Σούπερ δώρο από το RED store! (photos, video)
Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020 - 22:52

Ο διαγωνισμός του RED store, με τις δωροεπιταγές των 10 ευρώ, ολοκληρώθηκε. Η κληρωτίδα ανέδειξε τον μεγάλο νικητή, που κέρδισε μία υπογεγραμμένη φανέλα του Ολυμπιακού!

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε χαρακτηριστικά: «Νέος μήνας! 1η Ιουνίου! Καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού, με δώρο! Και τι δώρο!

Πέρασαν 7 μήνες από τότε που άρχισε να «τρέχει» ο μεγάλος διαγωνισμός του RED store, με τις δωροεπιταγές των 10 ευρώ! Όσο οι φίλοι του Ολυμπιακού ψώνιζαν, από την αγαπημένη τους ερυθρόλευκη μπουτίκ, τόσο κέρδιζαν στις επόμενες αγορές τους, με τις δωροεπιταγές αξίας 10€. Και αύξαναν, παράλληλα, τις συμμετοχές τους, στον διαγωνισμό, για μία υπογεγραμμένη φανέλα του Ολυμπιακού! Υπέρ-συλλεκτική!

Διαγωνισμός, ο οποίος ολοκληρώθηκε χθες, 31/5! Σήμερα, 1/6 λοιπόν, έφθασε η ημέρα της κλήρωσης και της ανάδειξης του μεγάλου νικητή, για τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τις υπογραφές των παικτών! Επιλέξαμε τυχαία ένα απόκομμα δωροεπιταγής, από την κληρωτίδα και ο αριθμός, ο οποίος κερδίζει είναι ο εξής: 0901!

Συγχαρητήρια στο μεγάλο νικητή!

Ο κάτοχος του εν λόγω αριθμού δωροεπιταγής, μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, μπορεί να επικοινωνήσει με το RED store στο τηλέφωνο 2104836860, να δώσει τα στοιχεία του για ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες παραλαβής της φανέλας! Για την παραλαβή οφείλει, φυσικά, να προσκομίσει το απόκομμα της δωροεπιταγής του.

Μείνετε συντονισμένοι στο αγαπημένο σας RED store στα Social Media, όπως και μένετε πάντοτε συντονισμένοι στο website και στα Social Media του Ολυμπιακού, για να βλέπετε πρώτοι τα νέα ερυθρόλευκα προϊόντα, να ενημερώνεστε σχετικά με προσφορές και εκπτώσεις, αλλά και να λαμβάνετε μέρος σε ακόμη περισσότερους διαγωνισμούς!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

1η Ιουνίου! Καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού, με δώρο! Και τι δώρο! Πέρασαν 7 μήνες από τότε που άρχισε να «τρέχει» ο μεγάλος διαγωνισμός του RED store, με τις δωροεπιταγές των 10 ευρώ! Διαγωνισμός, ο οποίος ολοκληρώθηκε χθες, 31/5! Σήμερα, λοιπόν, 1/6, είναι η ημέρα της κλήρωσης και της ανάδειξης του μεγάλου νικητή, για τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τις υπογραφές των παικτών! ????⚪⚽???? Επιλέξαμε τυχαία ένα απόκομμα δωροεπιταγής, από την κληρωτίδα και ο αριθμός, ο οποίος κερδίζει είναι ο εξής: ➡️ 0901 ⬅️ Συγχαρητήρια στον μεγάλο νικητή! ???????????????? Ο κάτοχος του εν λόγω αριθμού δωροεπιταγής, μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, μπορεί να επικοινωνήσει με το κατάστημα στο 2104836860, για ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες παραλαβής της φανέλας! ???????? Μείνετε συντονισμένοι στο αγαπημένο σας RED store στα Social Media, για να βλέπετε πρώτοι τα νέα προϊόντα του Ολυμπιακού, να ενημερώνεστε σχετικά με προσφορές και να λαμβάνετε μέρος σε ακόμη περισσότερους διαγωνισμούς! ????⚪️????⚪????⚪????⚪???? ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ????⚪????⚪????⚪????⚪???? #Olympiacos #OlympiacosFC #REDstore #Contest #Winner #Jersey #HomeKit #RedAndWhite #Fans #Supporters #Family #Reunited #Legend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RED store Olympiacos FC (@redstore_olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης