Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λάθος τα... μαθηματικά του Ζίβκοβιτς

Λάθος τα... μαθηματικά του Ζίβκοβιτς
Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020 - 16:12

Υπέροχες δηλώσεις έκανε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, μιλώντας στη σερβική ιστοσελίδα «Sportklub.rs». Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και πρώην της Ξάνθης, είπε μεταξύ άλλων ότι εφόσον η ομάδα του κερδίσει τον Ολυμπιακό, την προσεχή Κυριακή, τότε η διαφορά μειώνεται στους 4 βαθμούς και το πρωτάθλημα είναι ανοικτό.

«Ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ένα ισχυρό χτύπημα για εμάς και μετά χάσαμε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβα την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Καταφέραμε να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, όσο ήταν δυνατόν και τώρα είναι στο χέρι μας, να συγκεντρωθούμε και πάλι όσο το δυνατόν περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια και να κυνηγήσουμε την ανατροπή.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά με μία νίκη στο επόμενο παιχνίδι, θα είμαστε τέσσερις βαθμούς πίσω και η μάχη για το πρωτάθλημα θα είναι ανοικτή», ήταν οι δηλώσεις του, συγκεκριμένα.

Κάτι δεν… πάει καλά, με τα… μαθηματικά του Ζίβκοβιτς. Μάλλον δεν θα του έχουν πει, στον ΠΑΟΚ, ότι η ομάδα δέχθηκε «χάδι»… εεεε… ποινή εννοούμε, αφαίρεσης 7 βαθμών και είναι στο -14, λόγω πολυιδιοκτησίας. Ίσως είναι η ίδια τακτική που είχε ακολουθηθεί στο θέμα της μεταγραφής του από την Ξάνθη στον ΠΑΟΚ, οπότε δεν το είχαν πει στον… Ράσταβατς. Συμβαίνουν και αυτά…

Διαβάστε επίσης