Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα για σκούπα; Έχουμε τη λύση! (video)

Ώρα για σκούπα; Έχουμε τη λύση! (video)
Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020 - 10:02

Μέχρι εδώ ήταν! Αρκετά με αυτό το έργο! Ήρθε η ώρα για σκούπα! «Άμα δεν μπορείς, γίνε κομμωτής. Κι άμα δεν μπορείς καθόλου, γίνε κομμωτής του κ…», είναι το νέο σύνθημα που κυριαρχεί στον μεγάλο αντίπαλο του Ολυμπιακού, στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου, γνωστό και ο Σούπερ Λιγκ (Σούπερ Λίγκα (Super League (Superleague (Σούπερλιγκ)))). Αρκετά με όσους δεν μπορούν, ήρθε η ώρα για αλλαγές! Το είπε και το κορυφαίο στέλεχος του Instagram ΠΑΟΚ, ο οποίος έστειλε το μήνυμά του, μέσω του ΠΑΟΚ Instagram.

Δεν μπορεί να χάνουν μέσα σε μία σεζόν δύο φορές στην Τούμπα από τον Ολυμπιακό! Δεν μπορεί να τους παρέχουν τα πάντα, ακόμη και ποικιλία σε προπονητικά και… γραφεία έχουν… Και εκείνοι να χάνουν δύο φορές από τον Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδό τους. Οι υπεύθυνοι θα… σκουπιστούν παραδειγματικά, για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι, ότι εκεί στον ΠΑΟΚ δεν… παίζουν.

Εμείς, όμως, νοιαζόμαστε! Και έχουμε την κατάλληλη σκούπα! Την καλυτερότερη! Ικανή να σκουπίσει από την Τούμπα μέχρι τα… Πηγάδια! Ό,τι χρειαστεί! Σας την παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια…

Διαβάστε επίσης