Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο σύμβουλος τι λέει; Καλύπτεται το -7;

Ο σύμβουλος τι λέει; Καλύπτεται το -7;
Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 - 10:57

Αν δεν σέβεσαι το ποδόσφαιρο μία, εκείνο δεν θα σε σεβαστεί εκατό. Έτσι πάει, είναι δύσκολο το έργο, να προσπαθήσεις να τα «βάλεις» με τη λογική του ποδοσφαίρου και να την καταπατήσεις… Αναρωτιόμαστε, εάν στον ΠΑΟΚ θεωρούν ακόμη εαυτούς… «πρωταθλητές», με την κάλυψη του -7. Βλέποντας την πλήρη κατάρρευση, στην οποία τελούν, αναρωτιόμαστε πως θα… κατέβουν στο Καραϊσκάκη, για να παίξουν μία ρεβάνς Κυπέλλου, με την πλάτη στον τοίχο, απέναντι στον Ολυμπιακό…

Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να διαχειριστεί καταστάσεις. Δεν ξέρει. Δεν ξέρει από πρωταθλητισμό, δεν ξέρει από Ευρώπη, δεν ξέρει από επενδύσεις στο ποδόσφαιρο. Ξέρει από επικοινωνία, ξέρει από πολυιδιοκτησία, ξέρει από «δικούς μας» προέδρους της ΕΠΟ και άλλα. Αυτά, όμως, μεγάλη ομάδα δεν κάνουν καμία. Οι μεγάλες ομάδες βάζουν, πάντοτε, πάνω από όλα, το ποδόσφαιρο. Το σέβονται και το τιμούν. Κινούνται με βάση τους «κανόνες» του, τους «άγραφους» νόμους. Υπακούοντας φυσικά και στους γραπτούς. Μόνο έτσι πετυχαίνουν. Τρανό παράδειγμα, δίχως αμφισβήτηση, ο Ολυμπιακός. Όταν είδε ότι τα πράγματα δεν του πήγαιναν καλά, πριν από 2+ χρόνια, τα έβαλε κάτω, έραψε, ξήλωσε και έφτιαξε ΟΜΑΔΑ.

Για να επανέλθουμε στο τώρα, αναρωτιόμαστε, μετά και το χθεσινό συμμαχικό «χηναράκι» που δεν στενοχώρησε πολύ κανέναν από τους δύο ιστορικούς συμμάχους της «εξυγίανσης», ο σύμβουλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ θεωρεί ακόμη ότι το -7 είναι το… σημαντικό. Αν καλύπτεται και αν μπορεί ακόμη ο ΠΑΟΚ να στεφθεί… «πρωταθλητής».

Διαβάστε επίσης

Και τώρα, σύμμαχε, τι;

Και τώρα, σύμμαχε, τι;

Δύσκολο πράγμα να έχεις να αντιμετωπίσεις τον σύμμαχο και να πρέπει να τον πληγώσεις...