Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με κάθε απόφαση που δεν… αρέσει, μας λένε ότι η δικαιοσύνη… χάλασε!

Με κάθε απόφαση που δεν… αρέσει, μας λένε ότι η δικαιοσύνη… χάλασε!
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 - 14:24

Τέτοια επίθεση προς τη δικαιοσύνη, με κάθε τρόπο, με κάθε άρθρο, με κάθε αναφορά, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά! Ο ΠΑΟΚ ευθέως, αλλά και κυρίως τα… δημοσιογραφικά «πιστόλια» του, βάλλουν καθημερινά, διαρκώς, κατά δικαστών, εφετών, κατά του Ειρηνοδικείου, της ΕΕΑ, κατά πάντων!

Οποιοσδήποτε εισηγείται ή παίρνει μία απόφαση, η οποία είναι εις βάρος του ΠΑΟΚ, αυτομάτως μπαίνει στη λίστα και… «πυροβολείται» ασταμάτητα, δίχως καμία συστολή! Η προπαγάνδα, μέσα από τα ΜΜΕ που ο «δικέφαλος» του βορρά ελέγχει, βάλλει διαρκώς κατά όποιου βρεθεί… στον δρόμο του ΠΑΟΚ!

Δεν είναι μόνο οι δικαστικές αρχές, βέβαια. Ο Αυγενάκης δέχεται πρωτοφανή πόλεμο, από συγκεκριμένα μπλοκ, για τα οποία μίλησε και πολύ πρόσφατα, τονίζοντας ότι τον… εκβιάζουν. Και καθημερινά βλέπουμε την προπαγάνδα του ΠΑΟΚ να βάλλει και κατά του υφυπουργού αθλητισμού, ο οποίος δεν έχει κάνει και τίποτα να… βλάψει τον «δικέφαλο». Και όμως, δεν… αρέσει, μάλλον, στο συνολικό «σύστημα» και έτσι… βαράτε βιολιτζήδες!

Όταν λοιπόν μιλάμε για ΜΜΕ ειδικού σκοπού, τίποτα δεν είναι τυχαίο! Η ΕΕΑ, δικαστικές αρχές, τακτικοί δικαστές, εφέτες, οποιοσδήποτε πάει… κόντρα στα «θέλω» του ΠΑΟΚ, βλέπει την προπαγάνδα να τον… ξεσκίζει και να τον κρεμά στα μανταλάκια! Τι κάνει ο ένας, τι κάνει ο άλλος, ποιος δήλωσε κώλυμα, ποιος ανέλαβε στην θέση του, ποιος είναι κουμπάρος ποιου και… πάει λέγοντας!

Τα βλέπει κανείς αυτά; Ασχολείται κανείς με το ασταμάτητο bullying το οποίο κάνει η προπαγάνδα υπέρ του ΠΑΟΚ και κατά του Ολυμπιακού, ακόμη και σε εκπροσώπους της δικαιοσύνης;

Διαβάστε επίσης

Εκτόξευση στα likes και στα follows!

Εκτόξευση στα likes και στα follows!

Χιλιάδες likes Παοκτζήδων και νέους followers κερδίζουν καθημερινά οι σελίδες με τα motivational quotes που αναπαράγει ο Γιώργος Σαββίδης!