Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτόξευση στα likes και στα follows!

Εκτόξευση στα likes και στα follows!
Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020 - 16:10

Χαμός στο διαδίκτυο και τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα διαρκή, αλλεπάλληλα και ασταμάτητα «χτυπήματα» του Γιώργου Σαββίδη, με motivational quotes (ατάκες… ηθικής τόνωσης), τις οποίες αναπαράγει στο προφίλ του, στο Instagram! Όταν πριν από μερικές ημέρες η προπαγάνδα τόνιζε ότι θα υπάρξει… αλλαγή πλεύσης, από πλευράς μέλους του ΔΣ του ΠΑΟΚ, σχετικά με το πως χρησιμοποιεί το προφίλ του, κανείς δεν φανταζόταν αυτή την… εκτόξευση!

Σελίδες με ατάκες τόνωσης ηθικού, ρητά και ηθικά διδάγματα, τις οποίες ο Γιώργος Σαββίδης αναπαράγει για να περάσει τα… θολά μηνύματά του, τα οποία σημαίνουν το ένα, ή το άλλο, ή το τρίτο… έχουν αποφέρει τρομερή αύξηση, σε likes και follows Παοκτζήδων, στις σελίδες αυτές. Χωρίς να είναι κανείς σίγουρος εάν αυτά που γράφει ο Γιώργος Σαββίδης, πλέον, αφορούν στον ΠΑΟΚ ή στην προσωπική του ζωή, το ενδιαφέρον είναι, αυτή τη στιγμή στο κατακόρυφο και ΟΛΟ στραμμένου γύρω από αυτές τις σελίδες…!

Τα motivational accounts όλου του Instagram τρίβουν τα χέρια τους, περιμένοντας ένα follow και ένα repost, από τον γιο του συμβούλου της διοίκησης του ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ του συλλόγου, για να… εκτοξευθούν!

Διαβάστε επίσης