Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Και τι γίνεται με το καλαμάρι;

Και τι γίνεται με το καλαμάρι;
Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020 - 11:31

Είχαν συνηθίσει τον υπουργό να… ορίζει διαιτητές και να κερνάει καλαμάρι, σε κλειστές συναθροίσεις, λίγων και… εκλεκτών. Γι’ αυτό τους έχει χαλάσει τη… μαγιά ο Αυγενάκης. Λίγο μας ενδιαφέρει τι κάνει ο υπουργός, αρκεί να μην πειράζει τον Ολυμπιακό, όπως έκαναν οι προκάτοχοί του… Αλλά το bullying που έχει δεχθεί, από τους «εξυγιαντές», ειδικά τον τελευταίο καιρό, μαρτυρά με τον καλύτερο τρόπο το πως… τους έχει χαλάσει τη μαγιά.

Το μοτίβο είναι γνωστό, άλλωστε. Όποιος… ενοχλεί, στοχοποιείται, βάλλεται και βάλλεται και βάλλεται, μέχρι να… παραιτηθεί. Όπως οι δικαστές της Εφέσεων, για παράδειγμα… Πρόσφατο, το παράδειγμα. Και… πολύ χαρακτηριστικό.

Όλα δείχνουν ότι ο Αυγενάκης μένει στο πόστο του, αυτή τη στιγμή, αφού έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται για κανονικό ανασχηματισμό, από πλευράς κυβέρνησης. Δακρύζουν οι «εξυγιαντές», οι οποίοι θα συνεχίσουν να στερούνται τα… καλαμαράκια. Για το θέμα της καθυστέρησης του τελικού Κυπέλλου, το κάνει μόνη της, η… εξυγιαντική ΕΠΟ. Δεν χρειάζονται, πλέον, τον υπουργό…

Διαβάστε επίσης

Ο Λάζαρος τους πείραξε…

Ο Λάζαρος τους πείραξε…

Ο Μαουρίτσιο χαιρέτησε, ο Βιεϊρίνια… χαιρέτησε (ή… χαιρετάει;…), για τον Λάζαρο είχαν να γράψουν οι προπαγανδιστές.