Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθεώνονται μεταξύ τους…

Αποθεώνονται μεταξύ τους…
Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:01

Είπαν να το ρίξουν στην… κωμωδία, εκεί στον ΠΑΟ. Αφού είδαν κι απόειδαν. Σε άδεια γήπεδα έπαιζαν και προ κορονοϊού, αφού ο κόσμος των «πρασίνων» έχει χάσει από καιρό το ενδιαφέρον του. Και τίποτα από αυτά που κάνει ή λέει ο Αλαφούζος, δεν είναι ικανό να… τους τονώσει το ενδιαφέρον. Έτσι και με την ανανέωση Μακέντα. Έφτασαν στο σημείο να… αποθεώνονται μόνοι τους, οι «πράσινοι». Μεταξύ συμπαικτών!

Κορυφαίο σκηνικό, παγκόσμια πρωτοτυπία, ενδεχομένως. Είναι ίσως η δεύτερη μεγαλύτερη, επί εποχής Αλαφούζου, μετά τις πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες. Τρίτη, αν υπολογίσουμε και τα κάγκελα που έβαφαν οι «πράσινοι» οπαδοί!

Πάντως ο Αλαφούζος μπορεί να το σκεφτεί σοβαρά, όταν λέει ή κάνει κάτι, να τους βάζει να έρχονται να αποθεώνουν και τον ίδιο, οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Με τον Μακέντα τα πήγαν πολύ καλά και έγιναν και viral! Δεν ξέρουμε αν στον κόσμο του ΠΑΟ θα άρεσε και αυτό… Αλλά έτσι κι αλλιώς, δεν έχει κάνει και τίποτα ο Αλαφούζος, εδώ και χρόνια, που να τους άρεσε…

Διαβάστε επίσης

Τώρα είναι… εντάξει η ΕΕΑ;

Τώρα είναι… εντάξει η ΕΕΑ;

Κάποτε, όταν έβρισκε πολυιδιοκτησία, ήταν… κακή. Τώρα, που… αλλάζει ιδιοκτησία (ναι…) η Ξάνθη, περιμένουν την… έγκρισή της.