Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι ράβει το… πέμπτο αστέρι ο Ιβάν!

Έτσι ράβει το… πέμπτο αστέρι ο Ιβάν!
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 - 14:06

Ναι ρε φίλε! Τον… ισοπέδωσε τον Θρύλο ο Ιβάν…! Ποια τέσσερα αστέρια τώρα και... ιστορίες! Οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά στον ΠΑΟΚ! Άλλο επίπεδο! Ο Ιβάν ράβει από τώρα το 5ο αστέρι, στη φανέλα της Παοκάρας και δεν βλέπει… στο μέτρο, τον τετράστερο Ολυμπιακό! Ναι! Πέντε αστέρια! Ένα για κάθε φορά αναβολής της εκδίκασης στην υπόθεση του «ντου» του Ιβάν με την πιστόλα, στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο ματς με την ΑΕΚ!

Αλλάξαμε σεζόν, η μία μετά την άλλη, αλλάξαμε… εποχή, ήμασταν πριν την πανδημία, τώρα είμαστε σε άλλη καθημερινότητα και σε άλλο ποδόσφαιρο (και αθλητισμό γενικότερα), αλλά ένα πράγμα έμεινε σταθερό! Η υπόθεση του «ντου» με την πιστόλα, δεν έχει ακόμη εκδικαστεί!

Αυτή τη φορά, ΠΕΜΠΤΗ, ξαναλέμε, ο δικηγόρος ο οποίος εκπροσωπεί κατηγορούμενο της προσωπικής φρουράς του Ιβάν Σαββίδη επικαλέστηκε λόγους υγείας και το αίτημα έγινε πάλι δεκτό. Σύμφωνα με το αίτημα αναβολής, ο συγκεκριμένος συνήγορος είναι εμπύρετος και πρόκειται να υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό. Να είναι καλά ο άνθρωπος και η υγεία προέχει, πέρα από τις… πλάκες και τις καζούρες που κάνουμε εμείς, εδώ, για πέντε αστέρια. Ένα, ανά… αναβολή!

Διαβάστε επίσης