Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σύσσωμη η προπαγάνδα σπρώχνει… Πάμπλο

Σύσσωμη η προπαγάνδα σπρώχνει… Πάμπλο
Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020 - 13:49

Η αλλαγή προπονητή δίνει, στις 9,5 από τις 10 φορές, κατά τις οποίες συμβαίνει, ώθηση στην ομάδα, στην οποία εφαρμόζεται. Η αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟ δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Μετά την παρουσία Φερέιρα, η οποία δεν έφερε τίποτα στον ΠΑΟΚ και η οποία ανάγκασε την οικογένεια Σαββίδη να εγκαταλείψει το… πλάνο της, επιβλήθηκε η εποχή… Γκαρσία.

Στην αλλαγή προπονητή, λοιπόν, ο νέος αέρας, αλλά και η διάθεση των ποδοσφαιριστών να δείξουν, στον νέο κόουτς, κάποια πράγματα παραπάνω, μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα. Δεν είναι παράλογο αυτό. Αλλά από αυτό, μέχρι το να… επιβληθεί με το ζόρι η παρουσία Γκαρσία, ως επιτυχημένη (!!!) μετά από 1-2 ματς, είναι… κωμωδία.

Όλη η πορτοκαλί προπαγάνδα έχει… σκύψει πάνω από την επιλογή της οικογένειας και βαράει αβέρτα προπαγάνδα… Από περιέργεια, θα περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο χειρισμός, όταν έρθουν οι πρώτες… «φάπες». Μπορεί η εξυγίανση να καταφέρει να τις καθυστερήσει για λίγο, αλλά αναπόφευκτα θα έρθουν. Ανυπομονούμε να διαβάζουμε τα… τι και πως.

Διαβάστε επίσης