Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν το πει ο «επενδυτής», μέχρι και «καμένα λάδια» τρώνε

Αν το πει ο «επενδυτής», μέχρι και «καμένα λάδια» τρώνε
Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 - 13:35

Εσείς διαβάζετε τους opinion makers ή είστε τίποτα… άξεστοι; Ξέρετε ότι ο Βράνιες έγινε ξανά, από… «καμένα λάδια», λύση «πρώτης επιλογής», για την ομάδα του «επενδυτή». Ναι καλέ, του ίδιου «επενδυτή» που πριν από λίγο καιρό απαξίωνε τον Όγκνιεν Βράνιες, κάνοντας λόγο για «καμένα λάδια». Τώρα τα λάδια είναι φρέσκα. Και έτοιμα να μπουν ξανά στη «μηχανή» της κούλας, για να δουλέψει αυτή… ρολόι. Όπως, άλλωστε, δούλευε πάντα με τον Βράνιες στη σύνθεσή της. Δίχως προβλήματα, δίχως εντάσεις, δίχως πειθαρχικά και με… άριστη αγωνιστική εικόνα.

Τι δεν καταλαβαίνετε; Τι σας κάνει εντύπωση; Από ‘κει που συζητούσαμε για την απαξίωση της ΑΕΚ στον ίδιο τον πρώην παίκτη της, αυτός είναι έτοιμος να γίνει ξανά «νυν». Τόσο μπροστά η κατάσταση.

Βρε κουτά, αν το πει ο «επενδυτής» και τα «καμένα λάδια» γίνονται φρέσκα. Και τα τρώει ο κόσμος της ΑΕΚ και τα καταπίνει και λέει και «ευχαριστώ». Έτσι πάει το έργο. Αρκεί να το… περάσουν, διακριτικά ή και όχι τόσο διακριτικά, οι διάφοροι opinion makers, οι οποίοι δίχως πρόβλημα αναλύουν στους Αεκτζήδες τα… οφέλη της επιστροφής του Βράνιες. Αν το πει ο «επενδυτής», όχι μόνο οφέλη έχει η επιστροφή του Βράνιες, αλλά μπορεί να αναχθεί μέχρι και σε… απάντηση, στον Ολυμπιακό, για την υπόθεση Παπασταθόπουλου…

Ώπα, ξέφυγε το πράγμα… Είπαμε…

Διαβάστε επίσης