Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να σου ασκούν κριτική αυτοί που δεν ξέρουν τι είναι «Champions League»…

Να σου ασκούν κριτική αυτοί που δεν ξέρουν τι είναι «Champions League»…
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 - 16:09

Θα έλεγε κανείς ότι κάπου θα υπήρχε και ένα όριο… Αλλά όχι. Με δαύτους δεν… πλήττουμε ποτέ! Μα ποτέ… Το να χάσει ο Ολυμπιακός ένα ματς στην Ευρώπη, μπορεί να συμβεί. Το να κερδίσει ένα ματς στην Ευρώπη η ομάδα που δεν έχει δει ποτέ όμιλο Champions League από μέσα, επίσης μπορεί να συμβεί… Πιο σπάνια, αλλά ΟΚ… Μπορεί να συμβεί και αυτό, σε έναν κόσμο θαυμάτων, στον οποίο ζούμε… Αλλά το να γυρίζει ΑΥΤΗ η ομάδα (όχι… αυτοπροσώπως, αλλά μέσω του «μηχανισμού προπαγάνδας» που ζει από τις επιθέσεις του στον Ολυμπιακό…) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!

Είναι α) διασκεδαστικό β) εξοργιστικό γ) απίστευτο δ) καθοδηγούμενο ε) ανούσιο και η λίστα συνεχίζεται… Πραγματικά, το να σου ασκούν κριτική, ως Ολυμπιακός, κάτι ευρωανύπαρκτοι, οι οποίοι δεν έχουν δει ποτέ όμιλο Champions League, παρά μόνο για να παρακολουθήσουν ματς του Ολυμπιακού και να ψάξουν κάτι αρνητικό να γράψουν είναι πέρα και από τα όρια του θράσους… Πέρα και από τα όρια της φαντασίας…

Να έχεις λυγίσει κάθε πιθανό και απίθανο, ως Ολυμπιακός, τόσο μέσα στο Καραϊσκάκη, όσο και εκτός έδρας. Και να σου ασκούν κριτική εκείνοι, οι οποίοι κινούνται γύρω από την ομάδα, την οποία έχουν «γλεντήσει» ΟΛΑ τα χωριά της Ευρώπης… Πόσο θράσος αντέχεις; Πραγματικά, πόσο;!

Διαβάστε επίσης