Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει γυρίσει πολλά από -9 ο Λημνιός και ξέρει

Έχει γυρίσει πολλά από -9 ο Λημνιός και ξέρει
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 16:07

Κάτι τέτοια πρέπει στο Ρέντη να τα εκτυπώνουν και να τα δείχνουν στους ποδοσφαιριστές στο Ρέντη, για να τους… τσιτώνουν λιγάκι παραπάνω τον εγωισμό. Μίλησε για το πρωτάθλημα μέχρι και ο Λημνιός από την… Ολλανδία. Πιστεύει, ο δανεικός στην Τβέντε, πρώην του ΠΑΟΚ, ότι μπορεί να το γυρίσει η πρώην ομάδα του.

Έχει πάρει ένα πρωτάθλημα και ξέρει. Έχει γυρίσει πολλά πρωταθλήματα από -9 ο Λημνιός και ξέρει. Τεράστια η εμπειρία του Έλληνα παίκτη, από πρωταθλητισμό και… ξέρει.

Έχει πάρει ένα πρωτάθλημα, έχει πάρει και τα πάνω του από τον Λουτσέσκου, όπως είπε και ο ίδιος και… κατέθεσε την εμπειρία του, αναφορικά με το πως μπορεί ο ΠΑΟΚ να το… γυρίσει και να πάρει το πρωτάθλημα, από τον Ολυμπιακό.

Μάλλον θα πήρε θάρρος από τα συνεχόμενα και ασταμάτητα πέναλτι, τα οποία «κερνάει» η «εξυγίανση» στην πρώην ομάδα του και σου λέει… «μπορούν». Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται… «Ταβάνι» αυτού του ΠΑΟΚ, όπως αποδείχθηκε ξεκάθαρα και στην Τούμπα, είναι το «Χ». Όλα τα άλλα είναι… αμπελοφιλοσοφίες…

Διαβάστε επίσης

Όταν λέμε «WE RULE THIS LAND», μεγάλε…

Όταν λέμε «WE RULE THIS LAND», μεγάλε…

… εννοούμε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ και μόνο! Και είναι η αλήθεια! Δεν έχει καμία σχέση το «WE RULE THIS LAND» με αυτά που ζούμε αυτές τις μέρες! Κομμένες οι συγκρίσεις!