Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωμωδία: Υπηρεσιακοί παντού

Κωμωδία: Υπηρεσιακοί παντού
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 13:42

Θρύλος ο… κατεδαφιστής! Θρύλος ο… προπονητοφάγος. Σε μπάλα, σε μπάσκετ, σε βόλεϊ, όπου λάχει. Από την ΑΕΚ στην μπάλα έφυγε ο Γιαννίκης, αφού πρώτα έφυγε ο Μιλόγεβιτς, για να έρθει ο υπηρεσιακός Οφρυδόπουλος. Λύγισαν οι δύο προηγούμενοι, μπροστά στον Ολυμπιακό και… χαιρέτησαν.

Στο μπάσκετ, μία ημέρα μετά το νέο αγωνιστικό «χαστούκι» του Ολυμπιακού, στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, για την Α1 αυτή τη φορά, χαιρέτησε ο Πρίφτης, ο Διαμαντίδης, ο Αλβέρτης… Άπαντες… Για να έρθει να αναλάβει ο υπηρεσιακός Βόβορας, ο οποίος είναι και μέχρι το τέλος της σεζόν στο πόστο αυτό. Στον πάγκο του «εξασφύριχτρου». Εμπιστοσύνη, όχι αστεία. Τον πιστεύουν πολύ, όπως φαίνεται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Στο βόλεϊ Γυναικών του ΠΑΟ χαιρέτησε ο Οικονόμου, μετά από ένα φιλικό, αλλά οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι δεν μπορούσε να κουμαντάρει την κόντρα με τον Ολυμπιακό του Παρίζι. Ισχύει, δεν ισχύει, δεν το ξέρουμε…

Η ουσία είναι ότι όπου ο Ολυμπιακός δείχνει ανίκητος, την πληρώνουν οι… προπονητές των απέναντι και οι υπηρεσιακοί που έρχονται, για να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά… Δεν αλλάζει η κατάσταση, υπηρεσιακοί παντού… Και ο λόγος; Ο Θρύλος…

Διαβάστε επίσης