Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναγνώριση

Αναγνώριση
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 16:57
Αρθρογράφος: Χρήστος Κουής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Σημαντική η σημερινή μέρα, για τα τμήματα του Ερασιτέχνη καθώς δύο «ερυθρόλευκα» κορίτσια, η Εβίνα Σταμάτη, από το τμήμα μπάσκετ Γυναικών και η Στέλλα Χριστοδούλου, από τμήμα βόλεϊ Γυναικών θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού, μετά από σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη. Αρχηγοί και οι δύο, υπερπολύτιμες, εξαιρετικές παίκτριες, πολύπειρες και με γνώση στον πρωταθλητισμό!

Η ανανέωση των δύο αθλητριών μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς ο Ολυμπιακός ξέρει και αναγνωρίζει την πολυετή προσφορά τους, με τις δύο αθλήτριες να τιμούν την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Από τη μία η αρχηγός του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Θρύλου, η Εβίνα Σταμάτη, θα διανύσει την 8η σεζόν με την ομάδα, συνεχίζοντας τις διακρίσεις τόσο σε προσωπικό όσο και συλλογικό επίπεδο. Και από την άλλη η αρχηγός του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, Στέλλα Χριστοδούλου, παραμένει στο πόστο της, για την επιστροφή στην κορυφή.

Η καλή δουλειά, συνεχίζεται στα τμήματα του Ερασιτέχνη και ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα ήδη εξελίσσεται. Από αυτόν δεν θα μπορούσαν να λείπουν δύο αρχηγοί!

Διαβάστε επίσης