Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καγκάβα για τον ΠΑΟΚ: «Φοβόμουν για το μέλλον μου»

Καγκάβα για τον ΠΑΟΚ: «Φοβόμουν για το μέλλον μου»
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:34

Στη Σιντ Τρούιντεν συνεχίζει την καριέρα του ο Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος πέρασε από τον ΠΑΟΚ για ένα μικρό διάστημα και… δεν ακούμπησε. Δεν του πήγε και πολύ το «έργο» στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα ο ίδιος τόνισε πως ανησύχησε για το μέλλον του, όταν ήταν παίκτης της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη. Ο Ιάπωνας μίλησε μεταξύ άλλων για το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως φοβήθηκε για τη συνέχεια της καριέρας του.

Αναλυτικά:

«Ένας από τους λογικούς λόγους που είμαι καλά στη Σεντ Τρουίντεν είναι ότι ο ιδιοκτήτης είναι Ιάπωνας. Η επικοινωνία είναι εύκολη. Δεν βρήκα ρόλο στην Ελλάδα και για να είμαι ειλικρινής φοβόμουν λίγο για το μέλλον μου. Αυτό με κράτησε σε εγρήγορση. Δεν σκέφτομαι συχνά το παρελθόν. Είμαι συγκεντρωμένος στη Σεντ Τρουίντεν τώρα. Νομίζω ότι θα μπορώ να είμαι πραγματικά περήφανος στο μέλλον, μετά το τέλος της καριέρας μου, για τα πράγματα που έχω καταφέρει».

Γιατί άραγε ανησύχησε τόσο πολύ για το μέλλον του ως ποδοσφαιριστής; Τι κλίμα και τι συνθήκες συνάντησε στον ΠΑΟΚ, οι οποίες τον προβλημάτισαν τόσο πολύ; Ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης