Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε ΕΣΥ μπορείς προκριθείς…σε σούπερ αποδόσεις!

Θρύλε ΕΣΥ μπορείς προκριθείς…σε σούπερ αποδόσεις!
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024 - 16:00

Σπάει την παράδοση και ετοιμάζεται για ακόμα ένα Final Four! Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα (22:00) στην Ισπανία και με νίκη «κλείνει» ξανά εισιτήριο για την κορυφαία τετράδα της Euroleague.

Όταν όλοι τον έχουν τελειωμένο, εκείνος απαντά, σηκώνεται και φωνάζει προς πάσα κατεύθυνση πως είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη. Ακόμα και μετά τη σφαγή στο Game 3, ο Θρύλος δεν πτοήθηκε και διέλυσε την Μπαρτσελόνα με το εκκωφαντικό 92-58 στο τέταρτο ματς, μένοντας… ζωντανός για το καθοριστικό Game 5 της Βαρκελώνης (22:00).

Αν και η παράδοση ευνοεί συντριπτικά τους γηπεδούχους σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τώρα όλα μοιάζουν διαφορετικά: Ο Ολυμπιακός γνωρίζει πως δεν παίζει με την ταμπέλα του φαβορί, αλλά διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία, την απαιτούμενη ποιότητα και, φυσικά, τον κορυφαίο προπονητή της Γηραιάς Ηπείρου για να ανταπεξέλθει και να κλείσει ξανά εισιτήριο για το Final Four. Η συνολική εικόνα της σειράς δείχνει πως ο Θρύλος είναι καλύτερος από την Μπαρτσελόνα και το διπλό πρόκρισης προσφέρεται σε απόδοση 2.35.

Για να συμβεί αυτό, ο «σκακιστής» θα ακολουθήσει ξανά τον δρόμο των δύο πρώτων παιχνιδιών και, γενικά, όλης της χρονιάς: Η άμυνα, η αυτοθυσία και η μάχη για κάθε μπάλα τοποθετούνται σε πρώτο πλάνο και ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κατεβάσει το τέμπο, οδηγώντας το ματς σε σετ και οργανωμένες επιθέσεις. Το Under 152,5 πόντων συνοδεύεται με απόδοση 1.88.

Είναι προφανές πως οι Πειραιώτες θα βασιστούν ξανά στην γεμάτη front line τους και ο Φίλιπ Πετρούσεφ μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στη ρακέτα της Μπαρτσελόνα. Ο Σέρβος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στη σειρά (11,5 πόντοι, 4,8 ριμπάουντ ανά ματς) και μπορεί να ξεπεράσει τους 9,5 πόντους, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 1.97.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης