Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Χρύσα Φώσκολου για τον Κασάμι: «Κάπου τον ξέρω…» (video)

Η Χρύσα Φώσκολου για τον Κασάμι: «Κάπου τον ξέρω…» (video)
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 - 11:38

Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι εν γένει ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο στην Ελλάδα, μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, υπάρχει και το μη ποδοσφαιρικό κοινό, το οποίο δεν παρακολουθεί και στενά, με αποτέλεσμα να μην… ξέρει τι και πως. Σε αυτό ανήκει και η Χρύσα Φώσκολου, η οποία βλέποντας τον Κασάμι σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας, έφαγε… φλασιά και θυμήθηκε μια ιστορία, την οποία και διηγήθηκε στον αέρα του Open.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Αυτόν εδώ κάπου τον ξέρω! Άκου να δεις! Θα σου πω την ιστορία για αυτόν», είπε η παρουσιάστρια, βλέποντας τον Κασάμι. «Ήμουν λοιπόν κάποια στιγμή κάποτε σε ένα τραπέζι και ήταν ο Κασάμι στην ίδια παρέα. Όλοι τον είχαν από κοντά, αλλά εγώ δεν ήξερα ποιος είναι. Και τότε οι υπόλοιποι μου είπαν ''καλά δεν ξέρεις ποιος είναι;''», πρόσθεσε.

«Καλά και τον αναγνώρισες τώρα στη φωτογραφία;», ρώτησε εύλογα ο Δημήτρης Καμπουράκης. «Ε αφού έγινα ρεζίλι ναι, τον θυμάμαι από τότε», ήταν η απάντηση…

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης