Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν έστελναν τους δανεικούς «καραβιές» η κοινή γνώμη τι έλεγε;

Όταν έστελναν τους δανεικούς «καραβιές» η κοινή γνώμη τι έλεγε;
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - 10:23

Έχουν χάσει τον ύπνο τους, με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορούν να συνέλθουν. Έχουν ένα σύστημα ολόκληρο να δουλεύει σε όλα τα εξωαγωνιστικά επίπεδα, για να κρατήσουν τον Ολυμπιακό μακριά από την κορυφή και όμως… δεν μπορούν να ησυχάσουν. Και το ένα σενάριο διαδέχεται το άλλο, στο… ιδιαίτερο (sic) μυαλό τους. Οι παραμυθάδες βρήκαν το σημερινό τους αφήγημα. «Τι θα πει ο κόσμος αν ο Ολυμπιακός πάρει τον Μαντσίνι από τον Άρη», λέει το σημερινό σενάριο φαντασίας.

Για να το κάνουμε πενηνταράκια, γράφουν στα κεντρικά προπαγάνδας του ΠΑΟΚ και της «εξυγίανσης» γενικά, ότι ο Ολυμπιακός δεν προχωράει τη μεταγραφή του Μαντσίνι, γιατί… αντιδρά η κοινή γνώμη. Σοβαρά, αυτό γράφουν.

Ας μας πουν όμως οι παραμυθάδες: Όταν η ομάδα που τους πληρώνει έστελνε… καραβιές του δανεικούς σε άλλη ομάδα, με την οποία μοιράζονται και το… μότο, η κοινή γνώμη τι έλεγε; Όταν οι Ξανθιώτες έβγαιναν και τα έχωναν στη διοίκηση της ομάδας γιατί… παρέδιδε το γήπεδο στους Παοκτζήδες, η κοινή γνώμη τι έλεγε; Όταν ο Ράσταβατς έβγαινε και έλεγε ότι δεν ήξερε πως ο Ζίφκοβιτς έχει γίνει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και τον έβαζε να παίζει, η κοινή γνώμη τι έλεγε; Α! Η κοινή γνώμη περιμένει να μάθει πότε έγινε η μεταγραφή του Φασίδη. Αναρωτιέται…

Δεν ηρεμούν τώρα λιγάκι οι παραμυθάδες και να κοιτάξουν τα χάλια της ομάδας που τους ταΐζει;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Στημένοι όσοι αποθεώνουν Ίνμπομ, όλοι είδαν ότι ο Ιωαννίδης ήταν καλύτερος!

Στημένοι όσοι αποθεώνουν Ίνμπομ, όλοι είδαν ότι ο Ιωαννίδης ήταν καλύτερος!

Σας τα λέμε πριν σας τα πει η παραμύθα: «Δάκτυλος του Βαγγέλη Μαρινάκη και στο Μουντιάλ, μετά τις ψηφοφορίες των MVP στη Σούπερ Λιγκ», στερεί από τον βουτηχτή επιθετικό του Παναθηναϊκού τη δόξα που του αξίζει.