Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κακός ο Οτσόα!

Κακός ο Οτσόα!
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011 - 19:24

Την ήττα γνώρισε η Αμέρικα του Γκιγιέρμο Οτσόα, κόντρα στην Μονάρκας. Η ομάδα του υποψήφιου για τον Ολυμπιακό τερματοφύλακα, βρέθηκε να χάνει 0-1 στο 17ο μόλις λεπτό. Ο Πέρεζ με κεφαλιά από κοντά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Οτσόα, που ωστόσο δεν φέρει ευθύνη σε αυτό το τέρμα.

Στο 31' μάλιστα, ο διεθνής Μεξικάνος πορτιέρο, πραγματοποίσε εντυπωσιακή επέμβαση, κρατώντας την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι... Όχι για πολύ, όμως, αφού στο 62' από δικό του λάθος, ήρθε το 0-2. Με σουτ από τα τριάντα μέτρα και λάθος εκτίμηση (άργησε να πέσει), έγινε το 0-2.

Η Αμέρικα, το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 70'. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τον Οτσόα να δέχεται έντονη κριτική από τους δημοσιογράφους που μετέδωσαν το ματς, λόγω του δεύτερου γκολ που δέχθηκε...

Το ματς, είχατε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε live από το ανανεωμένο gavros.gr

Και μην ξεχνάτε, οι εκπλήξεις συνεχίζονται από την αγαπημένη σας ιστοσελίδα...

Διαβάστε επίσης

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη!

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη!

Από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα από τον σύνδεσμο του Τορόντο εστάλησαν 1000 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

«Τρέλανε» το μηχάνημα ο Χολέμπας!

«Τρέλανε» το μηχάνημα ο Χολέμπας!

Οι εργομετρικές εξετάσεις δεν είναι απλή υπόθεση για τους ποδοσφαιριστές. Είναι μια διαδικασία επίπονη και γι αυτό τον λόγο δεν γίνεται προπόνηση, ούτε πριν ούτε μετά αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και είναι λογικό.