Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα εγκαίνια...

Τα εγκαίνια...
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 - 01:57

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το περασμένο Σάββατο (03/11) στα εγκαίνια της καφετέριας της παλαιάς δόξας του Ολυμπιακού Νίκου Βαμβακούλα στο Αιγάλεω, «Arena Sport Cafe». Βεβαίως, από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύνδεσμος των Βετεράνων του Ολυμπιακού, όπως και ο δεύτερος αντιπρόεδρος Γιάννης Γκαϊτατζής και ο γενικός γραμματέας Αντώνης Γλύκας.

Το «παρών» έδωσαν επίσης οι Στέλιος Μπρατσόλης πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Κώστας Χολέβας, αλλά και άνθρωποι από τις ακαδημίες του Θρύλου, όπως οι Μπάμπης Ζελενίτσας, Νίκος Τοπολιάτης, Χρήστος Θεοδώρου και Γιώργος Κοκολάκης.

Ακόμα στο μαγαζί βρέθηκαν και οι Παπαχρήστου, Καλούδης, Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Τσατσαρής, Σαραβάκος, Βαΐτσης, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, ο Τάσος Μητρόπουλος με την γυναίκα του Νένα Χρονοπούλου, ο προπονητής της ομάδας των Βετεράνων του Ολυμπιακού Αντώνης Τζανετουλάκος, ο Αλέξανδρος Γλύκας και πολλοί άλλοι επίσημοι.

Το gavros.gr του εύχεται καλές δουλειές.

*Η φωτογραφία είναι από το sports-academies.gr

Διαβάστε επίσης

Photostory από το V'ammos

Photostory από το V'ammos

Πρόσφατα έγινε εκδήλωση προς τους χορηγούς του Ολυμπιακού στο V'ammos...

Ντόμινο...

Ντόμινο...

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει αφήσει πίσω του την εποχή «Βαλβέρδε», ωστόσο, ο «Τσινγκούρι» είναι αγαπητός και οι ΓΑΥΡΟΙ θέλουν να ενημερώνονται.