Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους... δίχασε!

Τους... δίχασε!
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 - 23:45

Στη Μαδρίτη χθες η Ρεάλ υποδεχόταν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League. Φυσιολογικά… γεννήθηκε και η πρώτη κόντρα στα εσωτερικά του Ολυμπιακού. Ο προπονητής της ομάδας, ο Μίτσελ, τίμησε τη φανέλα της «Βασίλισσας», της οποίας φόρεσε και το περιβραχιόνιο.

Ηταν από τους ηγέτες της Ρεάλ και όπως είναι λογικό το μυαλό του ήταν στη μεγάλη… μάχη με τη Γιουνάιτεντ. Ρωτήθηκε για το ματς ο Μίτσελ αν θα πάει να το δει και γελώντας είπε: «Θα ήθελα, αλλά είναι μακριά». Εκανε, πάντως, και την πρόβλεψή του ο Ισπανός τεχνικός για την έκβαση της αναμέτρησης και ήταν σίγουρος για τη νίκη της αγαπημένης του Ρεάλ. «3-0 θα νικήσουμε», είπε ο Μίτσελ.

Εντελώς διαφορετική άποψη για την χθεσινοβραδινή μάχη είχε ο Ρόι Κάρολ. Ο Βορειοϊρλανδός πορτιέρο του Θρύλου έχει φορέσει τη φανέλα της Γιουνάιτεντ και αυτός από την πλευρά του ήταν σίγουρος για τη νίκη της πρώην ομάδας του. «Δεν το συζητάμε θα νικήσουμε 3-2 μέσα στο “Μπερναμπέου”», έλεγε ο Ρόι Κάρολ για το χθεσινό παιχνίδι στη Μαδρίτη.

Διαβάστε επίσης

Παλιό γήπεδο

Παλιό γήπεδο

Πολύ παλιό είναι το γήπεδο της Λεβάντε, όπου αγωνίστηκε την Πέμπτη το βράδυ ο Ολυμπιακός.

Άλλα αντί άλλων

Άλλα αντί άλλων

Τους Βασίλη Τοροσίδη και Ντρίσα Ντιακιτέ έχει στην πιθανή 11άδα του Θρύλου για αύριο ξένη ιστοσελίδα.

Μαζί Βρέντζος, Μώραλης

Μαζί Βρέντζος, Μώραλης

Με την αποστολή της ομάδας οι δύο παράγοντες του Θρύλου, οι οποίοι θέλουν κι αυτοί τη μεγάλη νίκη.