Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολύχρονος Όλοφ!

Πολύχρονος Όλοφ!
Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015 - 23:17

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Όλοφ Μέλμπεργκ!

Ο παλαίμαχος διεθνής Σουηδός στόπερ του Ολυμπιακού γιορτάζει σήμερα τα 38α του γενέθλια και όλοι εμείς εδώ στο gavros.gr και στον «ΓΑΥΡΟ» του ευχόμαστε ολόψυχα ό,τι καλύτερο και κάθε ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο και να τα χιλιάσει!

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος είχε την τιμή να φορέσει για τρία χρόνια την ένδοξη φανέλα του Ολυμπιακού (2009-2012) προερχόμενος από τη Γιουβέντους, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2011, 2012) και ένα Κύπελλο Ελλάδας (2012).

Ανήκει στην κατηγορία των ξένων παικτών, οι οποίοι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μπήκε στο πνεύμα και την ιδιοσυγκρασία του Θρύλου! Λατρεύτηκε από τους ΓΑΥΡΟΥΣ για το πάθος, τη αγωνισιτκότητά του, την τρομερή διάθεση για προσφορά, αλλά και τα έντονα ηγετικά του χαρακτηριστικά!

Πραγματικός βίκινγκ!

Διαβάστε επίσης

«Περήφανος...»

«Περήφανος...»

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον τόνισε ιδιαίτερα περήφανος για την Εθνική του ομάδα, μετά και τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ολλανδία με 1-0.

Κερδίστε ένα διπλό εισιτήριο με Πλατανιά

Κερδίστε ένα διπλό εισιτήριο με Πλατανιά

To «ΤheREDS» γιορτάζει την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και προσφέρει σε 5 τυχερούς φίλους του Ολυμπιακού από 1 διπλό εισιτήριο, για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πλατανιά.