Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μέλι» Σίλβα για Εβάντρο

«Μέλι» Σίλβα για Εβάντρο
Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 - 14:27

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τα καλύτερα λόγια για τον Εβάντρο, τον μεσοεπιθετικό της Πόρτο μίλησε ο Μάρκο Σίλβα. Η «O Jogo» του πήρε συνέντευξη και ο κόουτς του Θρύλου είπε πολλά θετικά για τον παίκτη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Εστορίλ.

«Όσο περισσότερο παίζει ο Εβάντρο, τόσο καλύτερος θα είναι και θα δείχνει τις ικανότητές του. Η εμπειρία του σε συνδυασμό με την καλή τεχνική του κατάρτιση, τον κάνει να χαίρεσαι να τον βλέπεις κάθε λεπτό και γίνεται χρήσιμος τόσο στην ομάδα όσο και στον προπονητή», ήταν τα λόγια του Σίλβα, που κατέληξε.

«Το γεγονός πως κερδίζει συνεχώς τη θέση του στην ομάδα της Πόρτο, δείχνει ξεκάθαρα την ποιότητά του. Δεν μιλάμε απλά για έναν σπουδαίο παίκτη, αλλά και για έναν σπουδαίο επαγγελματία. Οι προπονητές θέλουν να έχουν τέτοιους παίκτες στην ομάδα τους και να μην τους χαραμίζουν».

Διαβάστε επίσης

«Ανάσες» δίνει ο Σίλβα!

«Ανάσες» δίνει ο Σίλβα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, φροντίζει για να έχει - Ξέρει πολύ καλά τους λόγους που θέλει να έχει ξεκούραστους τους παίκτες του.

Να κουνήσουν και σεντόνι άμα λάχει!

Να κουνήσουν και σεντόνι άμα λάχει!

Δεν είναι και άσχημη ιδέα μετά τον ξένο διαιτητή, να ζητήσουν να κουνήσουν και το σεντόνι του Champions League. Έτσι, για να αισθάνονται πως παίζουν και Ευρώπη.