Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανάσες» δίνει ο Σίλβα!

«Ανάσες» δίνει ο Σίλβα!
Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 - 16:58

Ο Ολυμπιακός αποτελεί τη μοναδική ελληνική ομάδα που μπορεί να χωρέσει τρία καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Και όχι απλά συμμετέχει εν προκειμένω στις διοργανώσεις, αλλά είναι και πετυχημένος. Στο πρωτάθλημα είναι πρώτος και απόλυτος, παίζοντας καλή μπάλα, στην Ευρώπη βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση, ενώ στο Κύπελλο, ναι μεν υπάρχει το 2-2 με τον Πλατανιά, αλλά κανείς φυσικά δεν πιστεύει πως η ομάδα δεν θα συνεχίσει στον θεσμό.

Επειδή λοιπόν η ομάδα έχει τόσες πολλές υποχρεώσεις, κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες έχουν πάρα πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, ο Μάρκο Σίλβα πήρε την απόφαση να τους ξεκουράσει αυτές τις ημέρες. Έδωσε αρκετά ρεπό λοιπόν ο Πορτογάλος κόουτς και ο λόγος είναι τόσο για να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές όσο και να ξεχαστούν.

Βλέπετε, η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη, αφού μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ακολουθούν τα ματς με ΠΑΟ και Μπάγερν και ο Μάρκο Σίλβα θέλει να έχει τους παίκτες του ξεκούραστους, αλλά και συγκεντρωμένους, αφού από τα αποτελέσματα αυτών των αγώνων, αλλά και των επόμενων που ακολουθούν, θα εξαρτηθούν πολλά.

Διαβάστε επίσης

Κινείται για Τσέρισεφ η Άρσεναλ

Κινείται για Τσέρισεφ η Άρσεναλ

Ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκφράσει η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Champions League, ενόψει της περιόδου του Ιανουαρίου.

«Μέλι» Σίλβα για Εβάντρο

«Μέλι» Σίλβα για Εβάντρο

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού μίλησε στον «O Jogo» και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη της Πόρτο.