Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κινείται για Τσέρισεφ η Άρσεναλ

Κινείται για Τσέρισεφ η Άρσεναλ
Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 - 18:38

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Την περίπτωση του Ντένις Τσερίσεφ φέρεται πώς εξετάζει σοβαρά η Άρσεναλ, ενόψει της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, οι «κανονιέρηδες» φέρονται να έχουν βάλει ψηλά στο μεταγραφικό τους κάδρο, το όνομα του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τις ικανότητες του παίκτη.

Ο 24χρονος φορ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Βιγιαρεάλ δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει φανέλα βασικού στη «Βασίλισσα». Κάτι, που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων το Champions League.

Με τον Αλσατό προπονητή των Λονδρέζων να προσφέρει στον διεθνή Ρώσο φορ φανέλα βασικού στους «κανονιέρηδες», ώστε να τον πείσει να αφήσει την Ρεάλ για χάρη της Άρσεναλ.

Διαβάστε επίσης

Ανησυχία στη Μπάγερν με Αλκάνταρα!

Ανησυχία στη Μπάγερν με Αλκάνταρα!

Ο Ισπανός μέσος των Βαυαρών αποχώρησε από το φιλικό με την Αγγλία με ενοχλήσεις στο γόνατο, λίγες μέρες πριν τα παιχνίδια με Σάλκε και Ολυμπιακό...

«Ανάσες» δίνει ο Σίλβα!

«Ανάσες» δίνει ο Σίλβα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, φροντίζει για να έχει - Ξέρει πολύ καλά τους λόγους που θέλει να έχει ξεκούραστους τους παίκτες του.