Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν έχεις Σιόβα διάβαινε

Αν έχεις Σιόβα διάβαινε
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 - 10:39

Στον φετινό Ολυμπιακό υπάρχουν πολλοί πρωταγωνιστές που ανά καιρούς έχουν κρίνει από μόνοι τους ένα αποτέλεσμα, δίνοντας τη νίκη στο Θρύλο. Τόσο με κάποιο τέρμα που σημείωσαν, όσο και με καθοριστικές αναχαιτίσεις των αντίπαλων επιθετικών.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποτελεί «κολόνα» για τους «ερυθρόλευκους», όχι μόνο φέτος, αλλά από την πρώτη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, είναι ο Δημήτρης Σιόβας.

Ο Έλληνας αμυντικός διαθέτει μάλιστα κι ένα τρομερό ρεκόρ, με τους αριθμούς να αποδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πιο συγκεκριμένα, με τον Σιόβα να αγωνίζεται, ο Ολυμπιακός έχει γνωρίσει μόλις δύο ήττες σε 71 παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις, όντας μάλιστα αήττητος στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Είναι γεγονός, πως ο Σιόβας διαθέτει ικανότητες, πάθος, εμπειρία και καταθέτει ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που τον έχει κάνει σημαντικότατο στέλεχος και του Μάρκο Σίλβα.

Διαβάστε επίσης

«Δεν υπάρχει Μπάγερν, μόνο ΠΑΟ»

«Δεν υπάρχει Μπάγερν, μόνο ΠΑΟ»

Σαφές το μήνυμα του Μάρκο Σίλβα, που θέλει να επιστήσει την προσοχή των παικτών του μόνο στον αγώνα με τον ΠΑΟ και να ξεχάσουν την Μπάγερν.

Δεν πάει Euro ο Ομάρ

Δεν πάει Euro ο Ομάρ

Ο μπακ του Ολυμπιακού μετά την ήττα της Νορβηγίας από την Ουγγαρία με 2-1 και στο επαναληπτικό ματς, δεν θα ταξιδέψει το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας.