Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν πάει Euro ο Ομάρ

Δεν πάει Euro ο Ομάρ
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 - 01:50

Εκτός Euro θα μείνει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο νεαρός μπακ των «ερυθρόλευκων» μετά τις δύο ήττες της Νορβηγίας από την Ουγγαρία στα μπαράζ, δεν θα ταξιδέψει το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του άσου του Θρύλου, ηττήθηκε στην Βουδαπέστη με 2-1 από τους Μαγυάρους του Μπερντ Στορκ και μετά την ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς στο Όσλο, δεν πήραν το εισιτήριο για την τελική φάση.

Ο Ομάρ πάντως, αγωνίστηκε σε όλο το ματς και ήταν από τους πιο «μαχητικούς» ποδοσφαιριστές των Νορβηγών, με πολλά ανεβοκατεβάσματα από την άμυνα στην επίθεση. Ωστόσο, οι Ούγγροι ήταν καλύτεροι και απόψε και δίκαια προκρίθηκαν.

Πάντως, ένας πρώην «ερυθρόλευκος» τεχνικός και διευθυντής των ακαδημιών του Θρύλου, ο Μπερντ Στορκ, θα δώσει το «παρών» στο Euro με τους Μαγυάρους.

Διαβάστε επίσης

Αν έχεις Σιόβα διάβαινε

Αν έχεις Σιόβα διάβαινε

Ο Έλληνας αμυντικός αποτελεί μία από τις σημαντικότερες «κολόνες» του Θρύλου, κάτι το οποίο αποδεικνύουν και οι αριθμοί.

Οι «παλιοί» θα τους δείξουν το… δρόμο!

Οι «παλιοί» θα τους δείξουν το… δρόμο!

Ο Ολυμπιακός διαθέτει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές που έπαιξαν πέρυσι στην Λεωφόρο και γνωρίζουν καλά τι εστί ντέρμπι. Αυτοί θα «καθοδηγήσουν» και τους νέους για το παιχνίδι της 21ης Νοεμβρίου.

Η συμπαράσταση του Δήμου Πειραιά στη Γαλλία

Η συμπαράσταση του Δήμου Πειραιά στη Γαλλία

Φωταγωγήθηκε το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τα χρώματα της γαλλικής σημαίας, σε ένδειξη στήριξης μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι - Μώραλης: «Ο τρόμος και ο φόβος δεν θα περάσουν»...