Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στο γήπεδό μας είναι διαφορετικά»

«Στο γήπεδό μας είναι διαφορετικά»
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 - 02:40

Στην καθοριστική σημασία που παίζει για τον Ολυμπιακό το γεγονός πως αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στάθηκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. «Παίζαμε σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, έπαιξαν πολύ καλά. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Είναι ο τελικός μας», είπε ο Σέρβος μέσος μετά την ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού και το χειροκρότημα στο φινάλε: «Τους χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχει σημασία αν κερδίζεις ή χάνεις, σεβόμαστε τον κόσμο μας, είναι μέρος της οικογένειάς μας. Τους ευχαριστούμε που ήρθαν και που συνεχίζουν να μας στηρίζουν. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τα πάντα. Είναι πολύ σημαντικοί για μας».

Για τον «τελικό» με την Άρσεναλ: «Ξέρουμε ότι και η Άρσεναλ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά στο γήπεδό μας είναι διαφορετικά. Έχουμε 15 μέρες μπροστά μας να προετοιμάσουμε το παιχνίδι αυτό, χρειαζόμαστε έναν βαθμό, θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία».

Διαβάστε επίσης